Šokantno

Procurile fotografije Angeline Jolie na heroinu!?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U javnost su procurile šokantne fotografije na kojima je slavna glumica neprepoznatljiva.

Američki tabloid National Enquirer objavio je niz fotografija na kojima je Angelina Jolie navodno pod utjecajem heroina.

Pogledaj i ovo Debbie Harry (Foto: Getty Images) Brutalno iskrena Slavna plavuša otkrila šokantne detalje: "Slava je poput seksa, ali ništa nije bolje od heroina"

Franklin Mayer, njezin navodni diler, snimio je kratak filmić u kojem je slavna glumica došla k njemu po drogu, on je uzeo kameru i snimio je te sada taj video prodao medijima.

Diler vrdi da je snimka nastala u vrijeme dok je Angelina bila u vezi s Billyjem Bobom Thorntonom, prenosi Radar Online.

'Osim heroina prodavao sam joj i kokain. Izgledala je užasno, mršavo i izmučeno, a po cijelom tijelu imala je tragove od uboda', rekao je Mayer.

'Otkrila mi je i neke detalje iz svog seksualnog života. Rekla mi je da njezin bivši dečko Billy ima jako mali spolni organ, ali mu za vrijeme seksa izgleda 'kao konj'. Da sam na mjestu Brada Pitta ne bi mi bilo drago da to čujem', dodao je Mayer.

Taj život je iza nje, sada radi potpuno drugačije stvari

National Enquirer također piše da je Angelina imala niz avantura s muškarcima i ženama i to za vrijeme veze sa slavnim Brad Pittom.

Iako je od ranije poznato da je Angelina u mlađim danima eksperimentirala s drogama, pa i s heroinom, ove su fotografije potresle svijet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene