Zabava na njezin račun

FOTO Slavnoj glumici priredili pravu 'spačku'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sofia Vergara odlučila je malo odrijemati u pauzi snimanja serije, no ubrzo je zbog te odluke požalila.

Nikada nemoj zaspati pokraj hrpe glumaca spremnih na zabavu. Tu je lekciju naučila Sofia Vergara, ali na teži način. Glumica je, naime, zaspala tijekom snimanja serije 'Modern Family', a njezini kolege iskoristili su priliku za šalu.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara - 2 ljepotica! Vergara oduševila pojavom u zelenom bikiniju, tko bi rekao da ima 51 godinu? Za nju vrijeme kao da je stalo!

'Osjećam se staro i ispijeno'

41-godišnja ljepotica odlučila je malo odrijemati između scena, no njezino drijemanje pokazalo se savršenom prilikom da se kolege zabave na njezin račun.

Zabava je počela kada je Jesse Tyler Ferguson,koji glumi Mitchella, objavio fotografiju na kojoj Vergara spava na stolici, a lice joj je pokriveno maramicom. 'Sofija drijema 1', napisao je pokraj fotografije objavljene na Instagramu.

Nekoliko minuta kasnije stigla je nova fotografija. 'Sofija drijema 2', napisao je u opisu, a na fotografiji se sam Ferguson smije pokraj slavne glumice.

Ubrzo im se priključio i Ty Burrell (Phil), a nakon njega i Eric Stonestreet (Cam).

Najsmiješniju 'Sofija drijema' - fotobombu napravila je glumica Julie Bowen, koja glumi Claire. Ona se također fotografirala s rupčićem na glavi pokraj uspavane ljepotice.

Kasnije je i sama Vergara objavila fotografiju na svom Instagram profilu uz opis:'Nikada više neću zadrijemati pokraj ovih ljudi!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene