OTVORILA DUŠU

Oglasila se TV voditeljica koja je zbog sex skandala pobjegla iz zemlje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada voditeljica Sofija Rajović progovorila je o vrućim fotografijama koje su je otjerale iz zemlje.

Glumica i voditeljica Sofija Rajović progovorila je o skandalu koji ju je otjerao iz zemlje. Naime, zgodna Sofija se prije dvije godine našla u središtu pozornosti zbog svojih fotografija koje su osvanule na stranici za elitnu prostituciju.

 

A photo posted by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Voditeljica je tako tek sada javno progovorila o tome gostujući u jednoj emisiji. Iako prvotno nije htjela ništa komentirati, ipak je odlučila stati na kraj glasinama kako je te obnažene fotografije sama objavila.

'Zaboravila sam da ti reći kako o ovoj temi ne pričam u emisiji. Uraditi to sam sebi je potpuni idiotizam i tko god misli da sam to sama uradila, ja stvarno nemam komentar na to. To je nešto što me je odvojilo od Srbije na osam i pol mjeseci i čak sam planirala ne vratiti se, jer me zaista zaboljelo. Najviše to što me novinari nisu pozvali da me obavijeste da će to izaći sa užasnim natpisima.' Mislim da to nitko nije zaslužio i to su stvarno strašne stvari', rekla je Sofija.

 

A photo posted by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Voditelj se pokušao i našaliti tijekom razgovora te je rekao kako ju je on kontaktirao kada su se pojavile sporne fotografije i da su joj slike baš ekstra.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene