Zasjenila sve

Svjesna je svog seksepila - 'K vragu, još uvijek izgledam dobro!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sofia Vergara ponosna je na svoju seksi figuru kojom uvijek zasjeni sve na crvenom tepihu.

Sofia Vergara nedavno je objavila fotografiju s odmora u Meksiku na kojoj je pozirala u tanga-bikiniju kojom je oduševila fanove.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Pravna bitka Osvećuje joj se? Najplaćenija glumica uvjerena je da joj bivši želi uništiti sretan brak

Sofia Vergara na ljubavnoj fotki koja je otkrila puno više

'Sin me fotografirao, a ja sam pomislila - kvragu, još uvijek izgledam dobro! Objavit ću ovu. U mojoj dobi, dobru fotografiju ne uzima se zdravo za gotovo', rekla je lijepa glumica za Us Magazine.

41-godišnjakinja se zajedno s voljenim zaručnikom Nickom Loebom (38) i sinom Manolom zabavljala u Meksiku tijekom blagdana. Par se zaručio u srpnju 2012. godine, a ljepotica je negirala glasine o nevoljama u raju. 'Smijala sam se jer što bih drugo mogla? Mislim, ipak pričaju o meni, zar ne', rekla je glumica.

'Pročitala sam svakakve apsurdne stvari. Jedan dan sam zaručena, drugi dan idem u teretanu bez prstena, onda nisam zaručena i to je strašna tragedija. Sljedećeg dana već se udajem i rađam djecu', komentirala je tračeve lijepa Sofia.

No, nema ništa protiv zadnjeg navedenog. Vergara je zamrznula svoja jajašca nadajući se da će jednog dana imati dijete sa svojim zaručnikom. 'Već imam jedno dijete pa nisam ni pomišljala da ću morati to napraviti. No, morat ću koristiti surogat majku jer sam imala rak štitnjače i prošla zračenje. Ne želim čekati zauvijek, no sada nije vrijeme za to jer radim kao životinja', otkrila je Vergara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene