Nemoj Sofia, molimo te

Vergara želi smanjiti grudi jer zbog njih krvari!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolumbijska glumica izjavila je da planira otići na operaciju jer krvari poslije svake svečanosti prije koje korzetom obuzdava grudi.

Nemoj Sofia, molimo te! Prelijepa kolumbijska glumica izjavila je da razmišlja o operaciji kojom će smanjiti poprsje. Za Vergarom maštaju mnogi muškarci, velikim dijelom zbog njenih seksi oblina. Dok joj svi zavide, ona pati. Grudi su joj, kaže prevelike te se istinski muči zbog njih.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

'U većini slučajeva čujem komentare kako na crvenom tepihu nosim jedno te isto, no poznajem svoje tijelo. Puno je oblina, a imam grudi kao striptizeta. Uvijek moram tražiti kreacije koje odgovaraju mojim grudima, i vjerujte, toliko se toga događa pod mojom haljinom da na kraju svake svečanosti krvarim', požalila se Vergara.

Razmišlja, kaže, o opciji kojom će smanjiti grudi. 'Morat ću to učiniti jer je velika vjerojatnost da ću početi baviti od bolova u leđima. Ne bih grudi previše smanjila, ali ne želim ni izgledati kao striptizeta', zaključila je glumica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene