Osvojila ju je

Svekrva dala zeleno svjetlo - Sad je može i ženiti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mama je dala svoj blagoslov - može je ženiti!

Često odnos djevojaka ili supruga s majkama njihovih momaka ili supruga nije baš najbolji, no čini se da slavna glumica Sofia Vergara nema razloga za brigu kad je njezina buduća svekrva u pitanju.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Susan Manganiello, majka zgodnog Joea Manganiella, navodno obožava odabranicu svoga sina, piše Us Weekly. Susan je nedavno dala intervjuu u kojem je svoju buduću snahu nahvalila na sva zvona.

Joe Manganiello isplanirao prosidbu Sofie Vergare

'Sofia Vergara je jedna od najpristojnijih i najdivnijih ljudi koje sam upoznala. Uopće se ne pretvara niti prenemaže, jednostavno je divna prema svima', rekla je Susan. A da doista nema ništa protiv slavne glumice dokazuje i činjenica da je Susan poticala svog sina da je što prije zaprosi. 'Susan se sviđa što je Sofia osoba sa stavom i što je glasna', otkrio je izvor.

Lijepa glumica i Joe Manganiello započeli su svoju vezu prije šest mjeseci, a otad su nerazdvojni. Sofia se njihovim zajedničkim fotografijama često hvali i na društvenim mrežama, a Joea naziva svojom 'ljubavi i najboljim prijateljem'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene