Prekrasni prizori

Hrvatska ima novu snahu - Evo kako je bilo na svadbi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raskošno vjenčanje održalo se na Floridi, gdje je poznati par ugostio svoje slavne prijatelje. Na slavlju se nije štedilo.

Prelijepa Sofia Vergara postala je hrvatska snaha. Na vjenčanju u Floridi udala se za poznatog glumca Joea Manganiella, koji ima talijansko-hrvatsko podrijetlo.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

I ona se udala - Sofia postala hrvatska snaha

Njegova majka je, naime, s Brača.

Svadbeno slavlje trajalo je dva dana. Zgodnu Sofiju do oltara je otpratio njezin sin Manolo, a podržala ju je cijela svita slavnih prijatelja i kolega. Među poznatim uzvanicima našle su se zvijezde serije 'Moderna obitelj', a bili su tu i Channing Tatum, Reese Witherspoon te Arnold Schwarzenegger.

'Imam 43 godine i ne trebam izgledati kao djevica na svom vjenčanju'

Zaljubljeni Joe svoju je novopečeno suprugu iznenadio pjesmom, otpjevavši joj singl 'Sweet Child O' Mine'. Prekrasne prizore sa svadbe podijelili su na Instagramu pa su sve značajne trenutke s vjenčanja imali prilike gledati i obožavatelji zgodnog para. Mediji u SAD-u ovo zovu svadbom godine, a u pitanju je jedno od najskupljih holivudskih vjenčanja. Par je za svoje goste unajmio 50 kuća na plaži i stotinu soba u hotelima.

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Goodnight. Gracias @mindyweiss @jeffleatham @zuhairmuradofficial @lorraineschwartz for helping us make our dream come true❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene