Planiraju svadbu

Prvi službeni izlazak: Ne zna se tko je od njih dvoje zgodniji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ono su bez sumnje jedan od najseksi parova u Hollywoodu, a na crvenom tepihu SAG nagrada Sofia je otkrila i neke detalje njihovog ljetnog vjenčanja!

42-godišnja kolumbijska ljepotica Sofia Vergara i njezin 38-godišnji zaručnik Joe Manganiello bili su prava vizija sretnog para na crvenom tepihu dodjela nagrada američkog udruženja glumaca. Iako su kratko u vezi ne žele gubiti vrijeme, pa je Sofia za Božić dobila prsten a i naveliko se planira vjenčanje već ovog ljeta.

Pogledaj i ovo Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 8 i on je krenuo dalje! Joe Manganiello nakon rastave od Sofie Vergare ljubi plavušu, evo tko je njegova nova partnerica nakon zanosne Kolumbijke!

Sofia Vergara i Joe Manganiello planiraju ljetno vjenčanje

Zgodni par nije se odvajao jedno od drugoga, a Sofia je ponosno pokazivala dijamantni prsten. 'Malo sjaja uvijek dobro dođe, znao je točno što mi treba. On je tako zgodan da mi je bi smetalo ni da je prsten bio manji', našalila se Sofia na dodjeli SAG nagradu u Los Angelesu.

 

Otkrila je i neke detalje oko skorašnjeg vjenčanja: 'Pokušavamo se uskladiti jer će Joe promovirati 'Magic Mikea', a ja promoviram film s Reese Witherspoon, tako da će biti teško uskladiti sve ovog ljeta...'.

Osim toga, već je počela raditi i popis gostiju, pa nema sumnje da će vjenčanje biti jaaaako veliko. Jedva čekamo vjenčanje godine!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene