koja je bolja?

Borba toplesa: Mehun i Lana zagolicale maštu vrućim fotkama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Visoke temperature natjerale su poznate Hrvatice da odbace suvišne krpice sa sebe.

Društvene mreže vrve fotografijama s plaže. Poznate Hrvatice hvale se svojom morskom idilom, ali i zavidnim figurama u oskudnim kupaćim kostimima. One pak najhrabrije odlučile su se za toples. Razodjenula se tako bivša pjevačica, a danas PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić kako bi predahnula od svih poslovnih obveza koje su iza nje, ali i skupila snage za sve one koje tek dolaze. Svestrana Lana koja i inače oduševljava svojim prirodnim izdanjima ovog puta otišla je korak dalje i svoje pratitelje počastila fotografijom iz bazena bez gornjeg dijela kupaćeg kostima. Strateška mjesta ipak su ostala skrivena dok je Lana bezbrižno plutala u bazenu jednog trogirskog resorta.

 

Off. Ciao.

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić samo opušteno Lana Klingor svoje pratitelje nasmijala priznanjem da radi ono što i mnoge druge žene: "Život je prekratak"

Svoju odvažnost pokazala je i poduzetnica Snježana Mehun kojoj to nije prvo takvo izdanje. Poznato je da je Mehun, koja trenutno odmara na Pagu, slobodna duha pa svako ljeto na njezinim društvenim mrežama osvanu slični prizori. Ovog puta Mehun je pozirala u moru, a gole grudi sakrila je – rukama. Njezina fotografija izazvala je pravu pomutnju jer se mnogi nisu mogli složiti je li Snježana u toplesu ili uživa u moru potpuno gola. "Toples ili si potpuno gola?" upitao je Snježanu jedan pratitelj, no odgovor nije dobio.

 

#croatiafulloflife #adriaticsea #bloolagoon #cristalclear #nofilternedeed #pag #thebeach #karlobag #lickosenjska #beachpag #freedom #lovemylife #summer2017

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene