Urnebes u centru grada

DOLJE NA KOLJENA! Zbog Maje pao preko tegle u centru grada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što se to sve događa kada se poznati opuste uz alkohol? Simpatične urnebesne zgode i danas se od smijeha jedva prepričavaju.

Uslijed kapljice više često nastaju urnebesne zgode koje se prepričavaju mjesecima, ali i godinama. Takve zgode naravno nisu zaobišle ni brojne poznate osobe koje su sa nama podijelile najsmiješnije situacije koje su doživjeli zbog koje čašice više.

Pogledaj i ovo showbuzz vesela i svečana atmosfera Božić u domovima poznatih Hrvata: Pogledajte kako su slavile naše zvijezde i što poručuju u svojim čestitkama

Iako neki tvrde da im se tako nešto nije nikada dogodio, drugi su nam otvorili dušu i priznali svoje grijehe.

"Putne su najgore", otkriva Jole koji na svu sreću puno neugodnih situacija nije imao jer kako kaže, kad popije od nevolja ga čuva supuga.

No zato jednu urnebesnu zgodu već godinama pamti Marko Grubnić. Iako doduše nije bio glavni akter ove smiješne situacije, Marko i dan danas s guštom prepričava nezgodu zbog koje su svi zaplakali od smijeha.

 

"Sjećam se da sam s jednim veselim društvom bio u centru grada. Sjedili smo na terasi kafića kad nas je ugledao jedan poznanik koji se sav izbezumio od sreće što nas vidi. Odmah je sav presretan pojurio prema nama, ali nije vidio teglu sa cvijećem i... pao je preko te tegle koliko je dug i širok", prisjeća se Marko. Zgodu je još urnebesnijom napravila pjevačica Maja Šuput koja je s Markom i ostalom ekipom sjedila za stolom.

"Srećom Maja je spasila stvar jer je pred cijelim kafićem viknula "To prijatelju! Volim kad zbog mene padaš na koljena", prepričava Grubnić.

Svoje grijehe priznao nam je i pjevač Sandi Cenov. "Nije bilo smiješnih pijanih zgoda u posljednje vrijeme. Barem pazim da ih ne bude pogotovo u ovo blagdansko vrijeme jer stalno putujem. Ali da, znalo se davno prije dogoditi za nekda zamijenim ljude pa pričam s krivom osobom", kaže Sandi.

Alkohol izbjegava i Lana Jurčević no unatoč tome što nema niti promila u krvi uvijek, kako kaže, napravi urnebes. "Rijetko pijem, jer mi ne treba alkohol da se opustim. Ali zato svima oko sebe srušim bar jednu čašu sa stola dok plešem. To je tipično moja situacija i nitko od mojih prijatelja više ne oblači ništa bijelo pored mene", otkriva Lana.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene