Pravo žensko pojačanje

Slavnu baku u ovakvom izdanju još nismo vidjeli!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neda Ukraden je objavila spot za pjesmu 'Dobro došli šampioni'. Premijerno ga možete pogledati upravo na našem portalu Dnevnik.hr.

Kako smo već pisali, po prvi puta se uz Nedu u ovom spotu pojavljuju se njezine dvije unuke Aleksandra i Neda. Time je pjevačica dobila pravo žensko pojačanje, a ovaj spot je za nju zbog toga i vrlo poseban.

Pogledaj i ovo showbuzz Out of the Woods Taylor Swift ima novi hit - kako vam se sviđa?

Osim premijere spota donosimo vam i datume nadolazećih koncerata na kojima imate priliku uživati u hitovima Nede Ukraden.

19.04. Ptuj, Vila Monde, Slovenija
20.04. Ljutomer, Oxygen, Slovenija
27.04. Domašinec, Šampion
02.05. humanitarni koncert, Sveti Ivan Zelina
17.05. Trogir, F1
18.05. Široki Brijeg, Barboleto

Snimanje spota odvijalo se pod 'budnim okom' i redateljskom palicom Dejana Miličevića, koji je dugogodišnji suradnik Nede Ukraden kada su u pitanju video spotovi.

>> Prepoznajete li Nedu iz 70-ih godina? Ima još!

'Publika je odlično prihvatila pjesmu 'Dobro došli šampioni'. Drago mi je da sa svojom publikom imam jedan iskren odnos pun ljubavi. Snimanja su inače naporna, puno je toga što treba odraditi, mnogo sitnih detalja. Ovoga puta je bilo sve tako jednostavno, a imala sam i pojačanje svoje dvije prekrasne unuke Nedu i Aleksandru, koje će se pojaviti u nekoliko kadrova u video spotu.  Okupila sam pravu ekipu, profesionalne plesače koji će zasigurno osvojiti gledatelje svojim plesnim umijećem, dok ja ovoga puta u spotu 'pričam svoju životnu priču' Ovih dana krenuti ću u realizaciju snimanja još jednog video spota za novu pjesmu, koju je radio moj dugogodišnji suradnik Dušan Bačić, ali neka to za sada ostane jedno veliko iznenađenje', izjavila je Neda.

Spot za pjesmu 'Dobro došli šampioni' pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene