strašno!

Veliki skandal: Pjevač optužen za seksualno zlostavljanje kuharice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Cindy ga je, osim za seksualno zlostavljanje, optužila i za izrabljivanje, izjavivši da je radila od devet ujutro do pola tri ujutro za plaću od 150 dolara dnevno.

Reper Sean Combs, poznatiji kao P Diddy, našao se u ozbiljnim problemima nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje. Naime, njegova bivša kuharica Cindy Rueda je optužnici izjavila da je često bila "prisiljena služiti repera i njegove goste za vrijeme ili nakon njihovih seksualnih odnosa".

Pogledaj i ovo Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Pogledajte fotke! Prije dvije godine provodio se u Hrvatskoj i odmjeravao Severinu, a sada se suočava s gnjusnim optužbama o kojima piše cijeli svijet!

Rekla je i da je jednom prilikom Diddy stao gol pred nju i pitao sviđa li joj se ono što vidi. Drugom prilikom, jedan od reperovih prijatelja joj je prišao potpuno gol i tražio da gleda i da se divi njegovim genitalijama.

Cindy ga je, osim za seksualno zlostavljanje, optužila i za izrabljivanje, izjavivši da je radila od devet ujutro do pola tri ujutro za plaću od 150 dolara dnevno.

Kuharica je počela raditi za njega u siječnju 2015. godine, a dobila je otkaz u svibnju 2016. godine.

Zatim se oglasio i reperov glasnogovornik koji je rekao da je ovo "neozbiljna tužba koju je podnijela nezadovoljna bivša zaposlenica koja je dobila otkaz s razlogom".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene