Slavni otkrili gdje su

DOČEK NOVE GODINE Tulum do jutra ili mirna večer?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Noć o kojoj svi pričaju sve je bliže – gdje će biti našli slavni i poznati?

Neki već imaju spremnu odjevnu kombinaciju i kupljene ulaznice za nabolje tulume u gradu, a neki imaju u planu mirnu večer s boljom polovicom ili prijateljima. Naša slavna imena otkrila su nam gdje će i s kime dočekati Novu 2016. godinu.

Pogledaj i ovo Korana Gvozdić - 2 ma stvarno preslatko! Korana Gvozdić objavila video najljepše čestitke za 41. rođendan: ''Najbolji pomagač u puhanju svjećica''

Neno Belan u Samoboru – najluđi doček Nove godine!

'Obzirom na užurbani tempo i puno posla tijekom proteklog mjeseca nisam baš imala previše vremena za privatni život, obitelj i prijatelje. Odlučila sam dočekati Novu u krugu prijatelja i s dečkom u jednom zagrebačkom restoranu. Bit će to, napokon, prilika da se opustim i uživam uz ljude koje volim! Što se tiče proteklih dočeka, teško mi je izdvojiti neki posebno. Zaista mi je bitno da sam u te posebne prilike s ljudima koje bilo, bilo da radim ili se privatno družimo. U svakom slučaju, kad je društvo dobro i zabava je zagarantirana', otkrila nam je Minea svoje planove.

Miran doček Nove godine planira i Ivan Šarić koji u posebnom sjećanju ima jedan prošli doček.

'Pamtim jedan doček Nove godine dok sam bio na fakultetu i vratio se u Zadar pa sam s mamom, tatom i bratom gledao Batmana uz neku domaću spizu', rekao je Ivan koji će 2016. godinu dočekati u društvu djevojke Korane Gvozdić.

OSVOJITE ULAZNICE Najluđi doček Nove godine u Revelinu!

'Ja pamtim jedan doček Nove godine na Tajlandu na plus trideset stupnjeva. Divota!', otkrila nam je Korana.

Natali Dizdar priznaje da nema neki plan za doček, ali kako kaže, bez putovnice nigdje.

'Dočeci novih godina mi nikad nisu bili baš bitni, ali prošlu sam godinu dočekala u svom stilu. Nepredvidljivo i zabavno, prvi dan na drugom kraju svijeta u nepoznatom društvu i opuštenoj atmosferi, u kućici na plaži u sred ljeta. Nemam plan ni za 2016. godinu, možda odem na skijanje. Ništa nije isključeno, u svakom slučaju bez putovnice nigdje', kaže Natali.

Plan za ludi doček ima i Dalibor Petko.

'Većina dočeka mi je bilo radno, a neke od najljepših proveo sam s ekipom emisije 'S Novom u Novu'. Radili smo pet sati u komadu, ali je zabava bila vrhunska. Ova doček provest ću zabavljajući se sa svojom ekipom prijatelja. Plan nam je obići sve što se u Zagrebu može obići tog dana, dakle tulumarenje do jutra', otkrio nam je  Petko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene