Zapustili se

Nekoć seks simboli, a danas su im kile problem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi su oni davnih dana slamali srca!

Rob Kardashian

Pogledaj i ovo John Travolta Jedan od omiljenih Nakon ovog filma karijera mu je procvjetala, a onda su mu život obilježile tragedije, možete li vjerovati da ima već 70 godina?

Nije lako odrastati uz hrpu žena - uvjerio se Rob Kardashian. Za njim su mnoge uzdisale, no za vrijeme veze s Ritom Orom, slavni se pripadnik klana Kardashian poprilično udebljao. Navodno ima i problema s depresijom i često se svađa s ostalim članovima slavne obitelji, a razlog tome je to što je nezadovoljan sam sa sobom.

Britney Spears

Tijekom 90-ih ona je žarila i palila. Nije bilo žene koja nije zavidjela njezinoj figuri ili muškarca koji nije maštao o pop divi. No, njezina je slava počela blijedjeti, a tako se i Britney počela mijenjati. Obrijala je glavu, udebljala se i nije je više bilo na sceni. To se polako mijenja i moglo bi se reći da je ponovno ona stara.

Lady Gaga

Kada se pojavila na sceni bila je poprilično mršava. Danas mnogi ipak hvale njezin popunjeni izgled i naglašene obline. Ona sama je zadovoljna kako sada izgleda i to je jedino što je bitno, piše Likes.

Pojavila se na aerodromu i napravila pravi show

Mariah Carey

Ova je pjevačica osvojila fanove diljem svijeta svojim divnim glasom, ali i svojim stasom. Iako se oduvijek ponosila svojim oblinama, mnogi su komentirali da se u zadnje vrijeme slavna pjevačica dodatno popunila.

Alec Baldwin

On je nekoć bio akcijska zvijezda, slamatelj ženskih srdaca i oženjen za ljepoticu Kim Basinger. Danas je daleko od manekena kakav je bio. Čini se da mu godi obiteljski život.

John Travolta

Nije bilo žene koja nije maštala o slavnom glumcu. Njegova crna bujna kosa i neodoljivi osmijeh bili su mu glavni aduti. Što se s njim dogodilo, pitaju se obožavateljice diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene