Ne mogu se izbjeći

Kad ljubav sa seta postane pravi horor - nemaju se gdje sakriti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako slava ima mnogobrojne pogodnosti, kada su u pitanju prekidi i rastave, u Hollywoodu bivši partneri ne mogu izbjeći jedni druge nikako.

Jedna od najljepših holivudskih priča je ona kada se dvoje glumaca zaljubi na setu. No, nezgodno postane kada ta ljubav ne potraje, a oboje se i dalje kreću u istim krugovima, jer Hollywood je zapravo jedno malo mjesto. Također, u tom slučaju nisu od velike pomoći ni tabloidi, zbog kojih poznati bivši ne mogu pobjeći jedni od drugih nikako.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Jennifer Aniston

Rastala se od Brada Pitta 2004., te je Pitt odmah započeo vezu s Angelinom Jolie, iako postoje i glasine kako je ta veza započela puno prije. Prošlo je 12 godina od njihove rastave, ali ni fanovi ne mogu ih preboljeti, a ni tabloidi. I dalje se piše o tome kako Jen žudi za Bradom, iako je udana za Justina Therouxa, ili pak da Brad planira ostaviti Angie.

Selena Gomez

Njezina veza s Justinom Bieberom godinama je izvor svih mogućih tračeva, iako više ni nisu zajedno. Kada su prošle godine snimljeni na bazenu jednog hotela, fanovi su poludjeli na društvenim mrežama, a tabloidi su ispisivali romane. Kad god Selena objavi seksi selfie na Instagramu, ispada da to radi zbog Justina, a i samoj pjevačici je bilo dosta toga tako da je u jednom intervjuu izjavila kako joj je dosta pričanja o tome i o njemu.

Rihanna

Prekrasna Rihanna i Chris Brown bili su jedan od najobožavanijih parova glazbene scene. No, početkm 2009. Brown je fizički napao Rihannu, a fotografije Rihanne nakon napada zgrozile su čitav svijet. Nakon toga, nakratko su prekinuli, a ona mu se ubrzo vratila. I tako se krug prekida-pomirenja nastavio još neko vrijeme, a mediji su svaki dan imali svoju novu priču. Začudo, u zadnje vrijeme više se o ovom bivšem paru i ne piše.

Robert Pattinson

Upoznao je Kristen Stewart na snimanju filma 'Sumrak', zajedno su bili tijekom snimanja cijele franšize. Nakon toga su počeli živjeti skupa, ali ne zadugo. Stewart ga je 2012. prevarila sa starijim redateljem, što su paparazzi i snimili. Tabloidi nisu sebi mogli doći mjesecima, a čitava stvar se i dan danas zna spomenuti kad god je jedno od njihovih imena spomenuto.

Kim Kardashian

Danas je udana i ima dvoje djece s Kanye Westom, ali uvijek će biti poznata po kućnom uratku koji je snimila sa tadašnjim dečkom, reperom Ray J-em. Naravno, tabloidi uvijek vole se naslađivati i spomenuti kako su upravo Ray J i taj video zaslužni za prvotni uspjeh starlete, jer ni po čemu drugome nije tada bila poznata. Još jedna osoba koja se uz njih vječito spominje je Kris Jenner, koja je svojoj kćeri i savjetovala da se video objavi.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene