Željeli ostati mladi

UNIŠTENE KARIJERE Sve zbog plastičnih operacija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Većina holivudskih ličnosti je bila pod nožem, no to im nije utjecalo na karijere. Ipak, postoje i oni kod kojih nije to završilo tako bajno.

Nije nikakva tajna da se većina glumaca i glumica u Hollywoodu podvrgnula nekakvom korektivnom zahvatu, od botoksa pa do faceliftinga, i da im karijere zbog toga nikada nisu patile. No, nažalost ne možemo reći da to vrijedi za sve. Ove poznate glumačke face upravo nakon plastičnih operacija nikad više nisu ostvarile prošle uspjehe.

Pogledaj i ovo Meg Ryan (Foto: Screenshot) Pikanterije iza kamere Redatelj se raspričao o kultnoj sceni lažnog orgazma: ''Meg je bila nervozna, ali je na kraju uspjela''

Jennifer Grey

Vjerojatno najpoznatiji primjer je Grey, koja je nakon operacije nosa 1987. skoro pa nestala iz svijeta glume. Veliku slavu je stekla odmah na početku karijere u filmovima 'Ferris Bueller's Day Off' i 'Prljavom plesu' kao Baby. No, uklonivši svoj prepoznatljiv znak i sama Grey je rekla da je 'ušla u operacijsku salu slavna, a izašla anonimna'.

Courtney Love

Poznata kao udovica legendarnog Kurta Cobaina, koju i dalje mnogi krive za njegovu smrt, Love je nekoć imala uspješnu pjevačku karijeru u bendu Hole, te je pokazala ogroman potencijal ulogom u filmu 'The People Versus Larry Flynt'. Tome je došao kraj kada se sa samo 35 godina odlučila podvrgnuti faceliftingu, koji nije bio dobro napravljen, a nije dobro prošao ni za njenu karijeru.

Melanie Griffith

Bila je seks simbol tijekom 1980-ih u filmovima poput 'Working Girl', no nije se mogla pomiriti sa starenjem te je htjela zadržati svoj mlađahni izgled. Ipak, toliko je pretjerala s bezbrojnim ubrizgavanjem filera u lice i usnice da se fizički u potpunosti promijenila. Naravno, to joj je strašno utjecalo na karijeru, ali i na izgled, jer nikad ne biste pogodila da ima 58 godina.

Mickey Rourke

Još jedan seks simbol iz 1980-ih koji je danas također neprepoznatljiv. Bio je žrtva lošeg faceliftinga '90-ih, koji mu je uz ovisnost o alkoholu, uništio karijeru i izgled. No, nekadašnji bad boy donekle je uspio oživiti svoju karijeru u zadnjih nekoliko godina, te je čak za glavnu ulogu u filmu 'Hrvač' 2009. bio nominiran i za Oscara.

Meg Ryan

Bila je jedna od najvećih holivudskih zvijezda i miljenica američke javnosti, no loše izvedene plastične operacije kao i injekcije u usnice nisu je uopće učinile mlađom, već su samo pridonijele krahu itekako uspješne karijere. Danas 54-godišnja Ryan glumi neke male i sporedne uloge, a zadnje velike uloge imala je prije čak 16 godina u filmova 'Kate i Leopold' i 'Dokaz života'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene