Žute minute

VIDEO Slava ih dovela do samog ruba ludila - Biste li vi izdržali?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Često se čini kako poznate zvijezde žive u nekom drugom svijetu, potpuno različitom od onog u kojem žive 'obični' ljudi. No, novac i slava nisu garancija za sreću.

Konstantno su u središtu pozornosti, paparazzi prate svaki njihov pokret, imaju masu ugovornih obveza, dobivaju toliko novca da jednostavno ne znaju kako se odnositi prema njemu... Puno je zvijezda koje s vremena na vrijeme 'prolupaju'.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatno ŽESTOKO DIVLJANJE Gdje im je granica? Ni Sveti Otac ih ne želi primiti

Glumac podivljao i poručio Kim K: 'Odje** i ti i tvoje odurno dupe'

Oprah me istjerala iz Amerike! Glumica šokirala svojim izjavama!

Neki od njih objavljuju stupidne fotografije, neki twittaju šokantne sadržaje koje potom brišu, ipak, neki od njih zaglibe toliko duboko da moraju potražiti stručnu pomoć.

Čini se kako je nepisano pravilo da zvijezde koje su pod lupom javnosti od najranijeg djetinjstva dođu u jedan period života kada im sve to postane previše i jednostavno 'puknu'.

Demi Lovato

Iako Demi izgleda nevino, još uvijek razigrano i sretno, ona je prošla svoj dio pakla. Odrastanje pod svjetlima pozornice na Demi je ostavilo traga. Čak ni neki njezini fanovi ne znaju kako je ona doživjela slom živaca tijekom turneje s 'The Jonas Brothers'. 2010. više jednostavno nije mogla podnositi teret slave, 'pukla je k'o kokica' i prijavila se liječenje. Kasnije je otkrila kako su njezini roditelji i menadžer reagirali na vrijeme i povukli je iz javnosti. 2011. postala je mentalno dovoljno stabilna da napusti kliniku i vrati se u javnost.

Britney Spears

Njezini slomovi baš kao cijela njezina karijera bili su javna stvar. Teško da postoji netko tko ne zna za najmračniji period njezinog života. Od slatke djevojčice koja je pjevala u školskoj uniformi, Britney se pretvorila u osobu koju je bilo teško prepoznati. Obrijala je glavu, opijala se, drogirala... svemu tome dodatno su doprinosili paparazzi od kojih doslovno nije mogla živjeti. Mnogi su je tada otpisali. Činilo se kako je njezina karijera završila na krajnje ružan način. Ipak Britney Bitch se pribrala, oporavila i sada zarađuje više nego ikada prije.

Christian Bale

 

Svima omiljeni Batman, Christian Bale, također je imao trenutaka koji nisu bili sjajni. I njega je slava dovela do toga da u jednom trenutku izgubi kompas. Kako tvrde njegove kolege, slava mu je udarila u glavu i jednostavno nije mogao kontrolirati svoj bijes. Često je urlao na ekipu na setu izvodeći 'bijesne gliste'. Redatelj filma 'Terminator Salvation' u nekoliko ga je navrata morao smirivati kako bi uopće bilo moguće nastaviti snimanje. Na Christianovu sreću, problemi s ponašanjem nisu ostavili veći trag na njegovoj karijeri.

Lindsay Lohan

Ova lista nikako ne bi bila potpuna bez najproblematičnije glumice. Teško je opisati sve njezine slomove. Oni koji je znaju tvrde kako je uopće teško znati kada je prisebna, a kada je u jednoj od svojih faza. Karijeru je započela kao jedanaestogodišnja djevojčica, bila je hvaljena zbog svog talenta, bila je zvijezda nekolicine vrlo uspješnih filmova, a onda je nastupilo 'pucanje po šavovima'. Droga, alkohol, neracionalno ponašanje, služenje zatvorskih kazni... Lohan je u jednom trenutku postala sprdnja u hollywoodskim krugovima. Parodirali su je mnogim filmovima. Ipak u posljednje vrijeme čini se kako se Lindsay ipak koliko-toliko uspjela srediti. Pokrenula je liniju odjeće, bavila se manekenstvom, a pokušala je oživjeti i svoju glumačku karijeru. Ipak, čini se kako će zauvijek biti poznatija po svojim slomovima nego po svom talentu.

Kanye West

On je definitivno jedan od najomražnijih likova u svijetu poznatih. Da zbrojite sve ego tripove hollywooda, njegov bi i dalje bio veći. On je najpametniji, najbolji, najveći umjetnik, najveća zvijezda... i to ne tvrdimo mi, to tvrdi on sam. Svijet se definitivno vrti oko njega. Najprije je bio on a onda je nastao svemir. Kanye je toliko iritantan da se čak i haktivistička skupina 'Anonymous' okomila na njega. Svi se sigurno sjećate jednog od njegovih suludih činova kada je na dodjeli MTV nagrada dotrčao na pozornicu i oteo mikrofon iz ruku Taylor Swift.

Margot Kidder

Iako je za većinu mlađe publike njezino ime vjerojatno nepoznato, Margot je bila velika zvijezda u svoje vrijeme. Najpoznatija je svakako po filmovima o Supermanu u kojima sjajno tumačila lik novinarke Lois Lane. U trenu kada je sama ocijenila kako je dovoljno slavna, krenula je pisati memoare i sve bi bilo u redu da kompjuterski virus nije izbrisao njezin kompletan rad. To je bilo dovoljno da Margot izgubi živce i počne se ponašati krajnje čudno. Najednom je paranoja postala sastavni dio njezinog života. Iz nekog razloga bila je uvjerena kako je bivši suprug pokušava ubiti. Kako bi ga u tome spriječila, žiletom je skratila kosu, obukla se kao skitnica i živjela na ulici sve dok je policija nije otkrila. Završila je u bolnici i liječila se od manične depresije.

Svoje mjesto na ovoj listi svakako zaslužuju i Miley Cyrus, Justin Bieber, Rober Downey Jr, Tom Cruise, Mariah Carey, Kate Moss i Charlie Sheen, ali o njima nekom drugom prilikom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene