Veliki fanatici

PRIPADNICI KULTOVA Oni su fanatici različitih vjerovanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su najpoznatija lica svjetskog showbusinessa, ali su poznati i kao veliki fanatici raznih vjerovanja.

Osim po svojem talentu, ulogama i nastupima, neke od najvećih holivudskih i planetarno popularnih zvijezda također su poznate kao i fanatici različitih kultova i vjerovanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Višemilijunski iznosi BUDŽET NE POSTOJI Slavna lica na vjenčanja iz snova nisu štedjeli

Tom Cruise

Njegovo lice je desetljećima zaštitni znak scijentologije, a Cruise je toliko pod utjecajem da je čak izjavio kako psihijatriju treba zakonski zabraniti, te javno napao glumicu Brooke Shields jer je koristila antidepresiv nakon što joj je dijagnosticirana postporođajna depresija.

Angus T. Jones

Najpoznatiji kao Jake Harper u seriji 'Dva i pol muškarca', mladi Jones je član Crkve adventista sedmog dana. Sebe je nazvao 'plaćenim licemjerom' jer je zbog svojih vjerovanja imao konflikt s radom na seriji, koju je nazvao 'prljavštinom', a danas izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Glenn Close

Kada je imala samo sedam godina njezini roditelji su se pridružili religijskom kultu 'Mortal Re-Armament', u kojemu su ostali 15 godina. Close je kazala kako se obitelj 'borila s pritiscima kulture koja je diktirala svaki aspekt našeg načina života'.

Madonna

Osim kraljice popa koja je trenutno najpoznatija po brojnim ekscesima, u Hollywoodu ima puno sljedbenika kabale, poput Demi Moore, Paris Hilton, Britney Spears, Naomi Campbell, Ashtona Kutchera i Micka Jaggera. Kabala je dio židovskog učenja o Bogu, te je vjerojatno jedno od najrasprostranjenijih vjerovanja u svijetu showbiza.

Joaquin Phoenix

Njegovi roditelji su se pridružili kultu 'Djeca Boga' prije nego što je Phoenix rođen, te je on do svoje četvrte godine bio pripadnikom, nakon čega su se preselili iz Južne Amerike u Kaliforniju. Ubrzo nakon toga u medijima su se pojavile optužbe o otmicama i seksualnom iskorištavanju maloljetnika.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene