Njihova najzahtjevnija uloga

Dive koje su dokazale da nikad nije kasno za majčinstvo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nisu robovale pravilima, slijedile su svoj ritam i sada su ponosne majke.

Janet Jacson, Gwen Stefani, Halle Berry, Susan Sarandon samo su neke od majki koje su uspjele uskladiti javni život i onaj puno zahtjevniji, ulogu majke.

Pogledaj i ovo Halle Berry u čipkastom rublju Legendarna žena mačka golišavim prizorima uzburkala društvene mreže, nitko se ne može načuditi kako izgleda u šestom desetljeću!

Janet Jackson je 4. ožujka 2016. godine, svega dva tjedna prije svog 50. rođendana objavila da ona i njezin suprug, Wissam Al Mana, očekuju svoje prvo dijete.

Gwen Stefani trećeg je sina , Apolla Bowie Flynna, rodila 2014. godine u dobi od 44. godine. Često je puta u intervjuima komentirala da na svoju trudnoću gleda kao čudo koje ju je ostavio u potpuno novom stavu prema duhovnošću i vjeri.

Četrdeset i jedna godina bila je magična brojka za Halle Berry. Godine 2008. dobitnica Oscara i njezin tadašnji suprug Gabriel Aubry dobili su svoje prvo dijete Nahlu. Šest godina kasnije, dobila je i sina, Macea sa suprugom Olivierom Martinezom

Susan Sarandon u prvom je braku rodila kći Evu, a u dobi od 42. I 45. godina postala je majka dječaka Jacka i Milesa.

'Kada sam doznala tu vijest, bila sam iznenađena i pomislila sam ne mogu odustati. Skočila sam od uzbuđenja. Morala sam paziti na sebe, a nitko drugi nije shvaćao kako se to moglo dogoditi'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene