Tko bi rekao

Za ovim slavnim ljepoticama muškarci se NE okreću

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kad je ženska seksepilnost u pitanju, muškarci i žene često ne mogu pronaći zajednički jezik...

Ženska seksepilnost često je predmet rasprava između muškaraca i žena. I dok je muškarcima sinonim za seks bombu bujna plavuša, ženama takve djevojke djeluju napadno. Sićušne crnke velikih stražnjica muškarcima su vrlo zgodne, dok ih žene smatraju jeftinima. Ni ove svjetske ljepotice nisu uspjele zadovoljiti strogi sud muškaraca kad je seksepilnost u pitanju.

Pogledaj i ovo Poznati odali počast Vivenne Westwood - 7 Lijepa gesta! Slavne osobe odale počast dizajnerici Vivienne Westwood uoči početka važnog tjedna mode, evo tko se sve okupio

Konobarica, nastavnica, obožavateljica - Ovo su 'obične' partnerice holivudskih zvijezda

Kate Moss

Kada se Kate Moss početkom 90-ih pojavila na svjetskoj modnoj sceni, mnoge su žene željele izgledati poput nje. Danas, 41-godišnja Kate ima mnoštvo titula iza sebe, među ostalim i one za najbolje odjevenu ženu ili onu za najseksi ženu na svijetu. Međutim, nedavno su korisnici foruma digitalSpy poveli žučnu raspravu koja je bila inspirirana upravo 'zapuštenim' izgledom slavne manekenke, a rezultirala je zaključkom da manekenka vapi za detaljnim kupanjem.

 

Cameron Diaz

Do prije par godina, i žene i muškarci su glumicu Cameron Diaz svrstavali u grupu zgodnih holivudskih glumica. Tako je magazin 'Maxim' 2011. Diaz visoko pozicionirao na listi najzgodnijih žena svijeta, ali ju je već sljedeće godine izostavio s liste. Izgleda da, iako muškarci vole žene koje su fit, ipak su im manje privlačne one koje, poput Cameron, imaju veće mišiće od njih samih.

Rihanna

Kad se prije desetak godina pojavila na glazbenoj sceni, Rihanna je bila samo djevojčica s Barbadosa koja je pjevala prazne pjesmice te ju je javnost percipirala kao finu i čednu djevojku. Međutim, kasnije je prigrlila imidž loše djevojke te su njezinu seksualnost muškarci počeli promatrati iz drugačijeg kuta. I dok joj se žene dive zbog zdravog i hrabrog odnosa prema vlastitom tijelu, mnogi muškarci smatraju da je Rihannina golotinja ipak pretjerana.

Sarah Jessica Parker

Nakon uspjeha kultne serije 'Seks i grad', mnogi su počeli raspravljati je li glavna junakinja Sarah Jessica Parker lijepa ili pak ružna. Za Parker svakako vrijedi ona - ljepota je u oku promatrača. I dok žene mahom hvale njezin fizički izgled, muškarci pak kritiziraju njezino lice, nos pa čak i glas, a neki su išli u toliku krajnost pa su tvrdili da je sličnost između nje i konja zapanjujuća. Smatramo da ipak nema potrebe za takvim usporedbama.

Victoria Beckham

Kad je seksepilnost Victorije Beckham u pitanju, mišljenja su oprečna. Iako supruga Davida Beckhama slovi za jednu od ikona stila te se mnoge dame žele ugledati na nju, muškarci su ipak nešto stroži kad je ova žena u pitanju. Naime, često joj zamjeraju da je premršava, previše plastična i pomalo uobražena. Drugi pak, poput njezinog supruga, nemaju problema s njezinim izgledom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene