PRIJETNJA STARIJIM KOLEGICAMA

BORBA ZA OPSTANAK One su mlađe, ljepše i opasna konkurencija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za neke vam se glumice i pjevačice čini kao da ste ih već negdje vidjeli? Nije to slučajno – neke od njih su mlađa verzija glumica i pjevačica koje su već dugo dio Hollywoodske kreme.

Natalie Portman i Daisy Ridley

Pogledaj i ovo showbuzz Žute minute VIDEO Slava ih dovela do samog ruba ludila - Biste li vi izdržali?

Mršavice? Jest! Slatkica s umjerenim osmijehom? Jest! Bila je dio franšize 'Ratovi zvijezda'? Jest! Sve što samo mlada Daisy Ridley treba napraviti kako bi potpuno nalikovala na slavnu Natalie Portman jest ostati trudna s likom koji ima curu, obraniti Romana Polanskog i osvojiti Oscara. To je sve, njezin šarmantan i zavodljiv izgled već ima.

Natalie se paralelno sa studijem na Harvardu pojavila u tri serijala Ratovi zvijezda (Fantomska prijetnja, Klonovi napadaju, Osveta Sitha) kao Kraljica Amidala/Padme Naberrie/Padme Skywalker i tu je njezina glumačka karijera vrtoglavo krenula prema vrhu. Daisy Ridley je započela svoju karijeru manjim ulogama u reklamama i serijama, ali prašinu je podigla nakon što se pojavila u najnovijem nastavku Ratova zvijezda: Sila se budi. Iako nalikuje na svoju stariju kolegicu, mnogi joj sada previđaju blistav nastavak karijere.

ALI zato starije dame lakše otkriju frajere varalice. OVDJE pročitajte kako ih prepoznati.

Christina Aguilera i Ariana Grande

Obje ove dame su vlasnice moćnog glasa, obje su poznate kao dive (nećemo reći razmažene) i obje su poznate po temperamentnom karakteru. Uz to, i Christina i Ariana hodale su sa pomoćnim plesačima i obje su jako osjetljive na konkurenciju (Ari je optužila Selenu Gomez za 'lip syncanje' baš kao što je Christina to napravila Britney Spears). Tu nije stalo, curke su obje krenule na turneju sa komadima svojih konkurentica – Grande je pjevala s Justinom Bieberom s kojim je bila Selena, dok je Aguilera nastupala s Justinom Timberlakeom, velikom ljubavi Britney Spears. Prava zbrka, nadamo se da ste sve pohvatali. Poanta: Ariana Grande nova je Christina Aguilera.

Christina se prvi put pojavila na nacionalnoj televiziji 1990. godine kao natjecateljica u emisiji Star Search, gdje je prvi put predstavila glas koji će osvojiti mnoge. Njezin debitantski album Christina Aguilera iz 1999. godine postigao je komercijalni uspjeh i donio joj tri singla na prvom mjestu ljestvice Billboard Hot 100. Ostalo je povijest. Svi znaju tko je Christina Aguilera. Takvoj slavi Ari se još uvijek može samo nadati jer nije lako ostati na vrhu. Ari je svoju karijeru započela u Broadway mjuziklu 13, prije nego što je preuzela ulogu Cat Valentine u Nickelodeonovoj televizijskoj seriji Victorious, 2009. godine. Njezin su glas zapazili mnogi, potpisala je nekoliko važnih ugovora i sad se lagano penje prema vrhu i sakuplja fanove. Sretno Ari.


Britney Spears i Selena Gomez

Baš kao što je Ariana Grande nasljednica slavne pjevačice Christine Aguilere, tako je i Selena nasljednica miljenice devedesetih. Obje imaju taj izgled dobroćudne slatkice koju nije teško voljeti. Obje su zaludile svijet svojim hitovima, a obje su pjevačice karijeru započele na Disney Channel. Ipak, obje su postale poznatije nakon što su se spetljale s krivim dečkima – baš slučajno se obojica zovu Justin. Selena je zapela za Biebera, dok je Britney osvojio Timberlake. Zbog ljubavi ili ne, obje su završile na rehabilitaciji. Nadamo se samo da Selena neće obrijati glavu.

Britney Jean Spears s razlogom nosi status 'Pop princeze'. Utjecala je na živote mladih tijekom devedesetih i njezini su stihovi (kakvi god da bili) utjecali na živote mnogih. Jedna je od najnagrađivanijih izvođača u pop glazbi i svijet glazbe jednostavno ne bi bio isti bez njezinog imena na listi najpoznatijih. Selena Gomez karijeru je započela ulogom u seriji Barney & Friends, a nakon toga glumila je u filmovima koje su nadahnule brojne tinejdžerice diljem svijeta. Ipak, glazba je njezina veća ljubav i brojni obožavatelji jedva čekaju čuti što će sljedeće izdati. Kada je glazbena ambicija u pitanju, Britney joj slobodno može biti uzor.

Lindsay Lohan i Emma Stone

Osim vatrene naravi i kose, obje su krenule graditi svoju karijeru u filmskim vodama. No, jedna je ipak ostvarila hvalevrijedne uloge, dok druga nije. Emma se proslavila u filmovima Superbad ili pak Oskarom nagrađenom Birdmanu, dok se Lindsay nakon komedije Mean Girls nije baš više trudila. Naravno, trudila se doći na naslovnice medija zbog skandala i problema s alkoholom. Ali to sad nije tema. Možda osim boje kose ipak nemaju toliko toga zajedničkog.

Lindsay Lohan u glumu se bacila još kao mala djevojčica, a svjetsku slavu stekla je nakon filma "Zamka za roditelje". Uslijedili su brojni simpatični filmovi, ali niti zbog jednog se nije našla na listi za Oscara što je valjda potajno san svakog glumca. S druge strane, Emma Stone je na dobrom putu. Samo dvije godine mlađa Emma do sada nominirana za Oscara, dva puta za British Academy Film Awards i dva puta za Zlatni globus te je osvojila dvije Screen Actors Guild Awards. Lindsay, beat that

Pink i Demi Lovato

I Pink i Demi Lovato vlasnice su dva najmoćnija glasa na pop sceni. Obje vole eksperimentirati sa bojom i duljinom kose, a pojam snažne neovisne žene nešto je što mnogima prvo padne na pamet na spomen njihovog imena. Godine 2006. Pink je kroz pjesmu 'Stupid Girls' progovorila o problemu modernog društva, baš kao što je i Lovato prije tri godine rekla Craigu Fergusonu: „Puno ljudi se ugleda na mene i mislim da moram reći da nije sve u partijanju i glupiranju“ te se time osvrnula na Miley Cyrus koja je tada izvodila pravi cirkus na medijskoj sceni. I Pink i Demi ne pune novine skandalima, ali imaju vjerne fanove koji ih prate od početka karijere.

Pink je originalno karijeru započela kao članica grupe Choice, no brzno je odlučila zaplivati solo vodama. I to joj je bila super ideja. Baš kao i Ari i Selena, i Demi se proslavila ulogom u Disneyjevom filmu Camp Rock. Ipak, glazba je pobijedila glumu. Do sada je izdala tri albuma koji su oduševili mlađu publiku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene