Tko bi rekao

SKRIVENI TALENTI Nećete vjerovati što još znaju ovi genijalci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo zato što se bave glumom i glazbom, ne znači da im je to jedina ljubav. Ove slavne osobe svojim iznenađujućim hobijima dokazali su upravo to.

Oni su neka od najvećih imena u svijetu showbiza, znamo ih kao pjevače i glumce, ali to nije njihova jedina preokupacija. U slobodno vrijeme ove slavne osoba bave se manje poznatim, ali vrlo zanimljivim hobijima.

Pogledaj i ovo Tallulah i Bruce Willis - 1 Podijelila emotivnu snimku Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

Bob Dylan

Jedan od najvećih glazbenika svih vremena osim što svoje slobodno vrijeme provodi stvarajući novu glazbu i pišući pjesme, on se bavi i jednom drugom vrstom umjetnošću. Dylan od željeza izrađuje razne skulpture, a prije nekoliko godina u Londonu je imao i samostalnu izložbu.

Christina Hendricks

Najpoznatija po ulozi zanosne Joan u seriji 'Momci s Madisona', skriveni talent Christine Hendricks nikad ne biste pogodili. Lijepa glumica obožava svirati harmoniku. Čak je u jednoj epizodi kao svoj lik Joan zasvirala harmoniku, za koju kaže kako ju je oduvijek voljela jer ima vrlo romantičan i bogat zvuk.

Snoop Dogg

Većina ljudi ga zna jedino kao svjetski poznatog repera, no manje poznata činjenica je da je Snoop Dogg certificirani trener američkog nogometa. Reper je glavni trener Pomona Steelersa, a osim što je trener tuđoj djeci, bio je trener i ekipama vlastitih sinovima.

Geena Davis

Slavna glumica i dobitnica Oscara osim što je jedna od najpametnijih osoba u Hollywoodu, IQ joj je 140 te je članica Mense, Davis je strastveni streličar. Toliko je odlična u streličarstvu da je 1999. bila polufinalist za američku olimpijsku ekipu, ušavši u top 32.

Bruce Willis

Poznati glumac karijeru u showbizu započeo je kao svirač usne harmonike u R&B bendu Loose Goose. Nekoliko desetljeća i hrpa akcijskih filmova kasnije, Willis i dalje svira usne harmoniku, a ponekad ide i na turneje sa svojim bendom The Accelerators.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene