Neće u Kardashian klan

Siromašna djevojčica koju Kim želi posvojiti poručila: 'Ne, hvala!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Siromašna djevojčica Pink nije nimalo impresionirana idejom da bude bio slavne obitelji.

13-godišnja djevojčica Pink s Tajlanda, koju je reality zvijezda Kim Kardashian željela posvojiti, nije nimalo impresionirana da bude dio slavne reality obitelji, piše Daily Mail.

Pink živi u domu za nezbrinutu djecu na Tajlandu u velikom siromaštvu. Kim je upoznala prilikom jednog posjeta nakon što je njezino područje pogođeno tsunamijem te se reality zvijezda tada 'potpuno zaljubila u djevojčicu'.

Kim želi kupiti otok i na njemu sagraditi tematski park za North West

Pink je jako nadarena učenica koju je majka poslala u dom za nezbrinutu djecu jer joj sama nije mogla priuštiti školovanje, a na Kiminu želju za posvajanjem imala je samo jedan odgovor - ne, hvala.

'Svi žele imati drugačiji i bolji život, pretpostavljam. Ali kada sam malo bolje razmislila o tome i shvatila u što bih se upustila i što bih sve trebala ostaviti iza sebe, shvatila sam da nisam spremna za to', rekla je djevojčica.

Djevojčica planira upisati fakultet na Tajlandu i jednoga dana raditi kao turistički vodič ili učiteljica. 'Želim pomoći svojoj zemlji. Želim da ljudi dođu i nauče sve o Tajlandu, da shvate sve u vezi moje zemlje. Zato bih željela raditi kao turistički vodič', rekla je i dodala: 'Razgovarala sam s mamom o Kim i ona mi je rekla da kad završim školu i kad ću se moći brinuti sama o sebi, ona će mi dati dopuštenje da odem živjeti s Kim, ako ja to želim. No, ovdje su druga djeca koja su mi poput braće i sestara i ne mogu ih ostaviti. Oni su moja obitelj i ne mogu samo otići i ostaviti sve za sobom.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene