SASVIM (NE) OČEKIVANO

Ime i spol djeteta izazvalo lavinu komentara ''Bože, daj da bude svećenik!''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Simona je na Facebooku otkrila spol i ime svog djeteta koje nosi.

Simona Mijoković nakon razvoda od Ante Gotovca okrenula je, bez sumnje, novu stranicu u životu. Udala se za poduzetnika Stanislava i preselila u austrijski Linz. Nakon što je objavila da je trudna Simona je nedavno je i prvi put pokazala trudnički trbuščić. Osim što se u potpunosti predala obiteljskom životu, 32-godišnja svojim objavama na društvenim mrežama pokazuje neizmjernu ljubav prema Kristu koji je , kako kaže, prati od početka njezinog novog života.

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugi ljudi Prije 15 godina su se vjenčali i šokirali razuzdanim životom: Sada vode mirne živote i pronašli su se u vjeri

U najnovijoj objavi na svom Facebook profilu Simona je otkrila spol i ime svog djeteta. ''Danas radosno svjedočim da nosim sina i zove se Joshua - Joshua Maria (drugo ime Maria po Majci Mariji - da ga ona Milosti puna zagovara u svetosti u sve dane života njegova ). Od početka mog (novog života) života s Kristom, 5 godina prate me riječi iz Biblije: Jošua 1, 9. : 'Nisam li ti zapovjedio: odvaži se i budi hrabar? Ne boj se i ne strahuj, jer kuda god pođeš. s tobom je Jahve, Bog tvoj'. A od prvog dana (nakon) vjenčanja moj suprug je molio svaki dan na misi i jednostavno kako on meni kaže 'znao je u srcu' - Bit će sin, sin naš ljubljeni i zvat ćemo ga Joshua. Bože, hvala ti!'',napisla je Simona.

Svojoj voljenoj Stanislav je odmah poručio koliko ju voli. ''Djetešce naše sa radošću te očekujemo. Volim te ljubljena moja ženice''. Ubrzo su uslijedile čestitke. ''Prekrasno ime! Dobrodošao Joshua Maria, ''Čestitam od srca! Srce mi se raduje zbog tebe draga. Hvala Isusu. Neka vas obilno blagoslovi i čuva'', ''Bože daj da bude svećenik'', komentirali su fanovi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene