Ušla čista u brak

SIMONA DEMANTIRA TRUDNOĆU 'On je jedini muškarac koji me strpljivo čekao!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona Mijoković sa suprugom Stanislavom ovih dana putuje Italijom. Demantirala je glasine da čeka dijete.

Simona Mijoković ovih dana je na meti glasina. Naime, zbog njenog skrivanja trbuščića, mnogi su pretpostavili da Simona čeka drugo dijete te da se možda i nije čuvala za brak. Zbog toga je odlučila sve demantirati putem svog Facebooka.

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugi ljudi Prije 15 godina su se vjenčali i šokirali razuzdanim životom: Sada vode mirne živote i pronašli su se u vjeri

'Nisam trudna ni pet, ni četiri, ni tri, ni dva ni jedan mjesec! Da sam trudna, sigurno to ne bi skrivala, nego bih radosno pokazala', piše Simona.

'Bogu hvala na mom suprugu koji je dar s Neba meni, jedini muškarac u mom životu koji me nikad nije gledao s požudom kad smo bili prijatelji, i kad smo se prošle godine zaručili i prvi put poljubili. Naš brak smo dočekali u čistoći tijela, i na to sam najviše ponosna, što je on jedini muškarac koji me strpljivo čekao do sakramenta braka. Naravno da molimo da imamo bebicu, ali sve to predajemo u božje ruke, neka bude volja božja, kao što je i za naš brak bila', zaključila je Simona.

Da podsjetimo, Simona i Stanislav vjenčali su se prije nekoliko mjeseci u Zagrebu. Nakon svadbe, preselili su u Linz, gdje su svili obiteljsko gnijezdo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene