447941
447941
447941
447941
447941

SIMONA DEMANTIRA TRUDNOĆU 'On je jedini muškarac koji me strpljivo čekao!'

  • , 25.08.2016., 19:22
  • Autor:
  • komentara

Simona Mijoković sa suprugom Stanislavom ovih dana putuje Italijom. Demantirala je glasine da čeka dijete.

 
 
 
 
Simona Istvanović, Stanislav Mijoković (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Simona Istvanović, Stanislav Mijoković (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Simona Mijoković ovih dana je na meti glasina. Naime, zbog njenog skrivanja trbuščića, mnogi su pretpostavili da Simona čeka drugo dijete te da se možda i nije čuvala za brak. Zbog toga je odlučila sve demantirati putem svog Facebooka.

'Nisam trudna ni pet, ni četiri, ni tri, ni dva ni jedan mjesec! Da sam trudna, sigurno to ne bi skrivala, nego bih radosno pokazala', piše Simona.

'Bogu hvala na mom suprugu koji je dar s Neba meni, jedini muškarac u mom životu koji me nikad nije gledao s požudom kad smo bili prijatelji, i kad smo se prošle godine zaručili i prvi put poljubili. Naš brak smo dočekali u čistoći tijela, i na to sam najviše ponosna, što je on jedini muškarac koji me strpljivo čekao do sakramenta braka. Naravno da molimo da imamo bebicu, ali sve to predajemo u božje ruke, neka bude volja božja, kao što je i za naš brak bila', zaključila je Simona.

Da podsjetimo, Simona i Stanislav vjenčali su se prije nekoliko mjeseci u Zagrebu. Nakon svadbe, preselili su u Linz, gdje su svili obiteljsko gnijezdo.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se