Nova epizoda

'Sila' je hit: Sve što niste znali o vašim omiljenim glumicima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Sila' je u kratkom roku postala pravi hit! Donosimo vam sadržaj nove epizode, ali i detalje o privatnom životu novih junaka.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Nova drama večeras Boran se obračunava s Džihanom!

Gledatelji su već vidjeli kako je Sila postala prislilno zatočenica plemena Gendžo, a i u današnjoj epizodi neće nedostajati uzbuđenja.

Sadržaj 7. Epizode, 08. siječanj

>> Nova uzbuđenja u hit seriji: Boran aga konzumirat će brak sa Silom

Boran je ljubomoran na Silu i Emrea. Pomisao na osjećaje koji se rađaju između njih dvoje ruši mu samopouzdanje. Način kojim pokuša udaljiti Emrea od Sile ruši sve mostove koji su ga povezivali s njom. Sada ga Sila ne mrzi samo zbog toga što se osjeća kao zarobljenica, nego i zbog njegova grubog ponašanja.

Aga Boran pokušava u isto vrijeme popraviti odnos sa Silom i zaustaviti plemensku krvnu osvetu, ali nijedno mu neće poći za rukom. Džihanu ide u prilog činjenica da agina riječ nije dovoljna kako bi zaustavila krvnu osvetu. Narin, tužna zbog toga što Kevser koristi svaku priliku kako bi ponizila Azada, doživljava pobačaj i to je kap koja prelijeva čašu. Boran je razapet između Sile i plemenskih običaja. Pogledajmo kako će se izvući iz tog škripca.

O glumcilma turske serije 'Sila'

Mehmet Akif Alakurt utjelovio je Borana Agu u seriji 'Sila'. Ovaj model i glumac rođen je 23. srpnja 1979. godine u Istambulu. Završio je osnovnu školu u tom gradu i već je u toj dobi odabrao karijeru modela. Pobijedio je na natjecanju Best Model Turske 2001. godine, a iste je godine na svjetskom natjecanju modela bio viceprvak.

U to vrijeme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji 'Kirik Ayna'. Kao dječak sanjao je da će postati pilot, a omiljeni klub mu je Bešiktaš.

Serija Sila dostupna je unaprijed na platformi OYO.

Cansu Dere prelijepa je turska glumica i nekadašnja Miss rođena 14. listopada 1980. godine u Ankari. Cansu se školovala u Izmiru, a studirala je arheologiju u Istambulu.

Hrvatski je gledatelji poznaju po ulozi fatalne Ejšan (Ezel). Jubilarne 2000. godine Cansu je postala Miss Universe Turske, no tamošnja vlada joj je zabranila odlazak na finalni izbor, jer se održavala u grčkom dijelu Cipra.

Ostvarila je naslovne uloge u 'Sili', 'Ezelu' te 'Palači'. Ove godine Cansu je glumila i u seriji ' Sulejman Veličanstveni'. U popularnoj seriji 'Sila' Cansu tumači glavnu junakinju.Sila je vesela i vedra djevojka koja živi u Istanbulu, sve dok joj na vrata ne pokucaju biološki otac i brat. Kako bi se spasila brata Sila se prisilno udaje za agu Borana, a od tada njezin život postaje pakao. Ona je djevojka koja voli strastveno, ali s još većim žarom može prezirati svoje neprijatelje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene