Izgrdila je

'Sila': Dilan je pobjegla od kuće u klub, a Sila je zabrinuto traži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Policija privede Dilan, jer je maloljetna. Sila i obitelj su bespomoćni, no jedan telefonski poziv usmjeri njihovu potragu...

Dilan je odlučila otići iz kuće, jer ju je Sila izgrdila. Njezin nestanak sve je uznemirio, a najviše Silu. Ne znaju gdje i kako da je traže.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Sila' Džeren ostavlja Dilavera!

Sila zove Dilanine prijateljice, no ništa ne može saznati. Dilan se za to vrijeme druži sa svojim vršnjacima u klubu. U klubu u kojem se nalazi Dilan dolazi policija i napravi raciju.

>> 'Sila': Zejnep njeguje Borana, Sila je ljubomorna

Policija privede Dilan, jer je maloljetna. Sila i obitelj su bespomoćni, no jedan telefonski poziv usmjeri njihovu potragu. Sila će sebe smatrati odgovornom za to što se dogodilo.

Dilan ostaje provesti noć kod Borana i Sile. Zejnep se svađa s Omerom. On je ljubomoran što Zejnep toliko pažnje pridaje Boranu. S druge strane Boran nastavlja pomagati onima koji mu se obrate za pomoć, iako više nije aga.

I dok se iznova počinje baviti plemenskim pitanjima, nije svjestan da je odlučeno da smrtna presuda nad Silom bude izvršena. Zejnep ispriča Boranu svoju priču o ocu koji je ubijen zbog običaja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene