Odlazak legende

Šibenik organizira komemoraciju za Arsena Dedića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arsenova glazba, pjesme i likovnost ostavština su kojom se treba ponositi, a sjećanja na neponovljivog umjetnika čuvati trajno, istaknuo je u brzojavu Burić.

Grad Šibenik organizirat će komemoraciju za Arsena Dedića, koja će se održati u zgradi šibenskog Hrvatskog narodnog kazališta, no još uvijek nije definiran datum i sat održavanja, doznaje se u utorak iz šibenske gradske uprave.

Pogledaj i ovo Lu Dedić Čarobna Lu! Unuka Arsena Dedića nastavila je obiteljsku tradiciju, tata nije skrivao ponos zbog nastupa kojim je otvorila drugu večer Dore!

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić uputio je brzojav sućuti obitelji Dedić u kojem je istaknuo kako je svojim umjetničkim djelovanjem, svojim stavom i promišljanjima Arsen promicao svoj Šibenik, pa danas svaki Šibenčanin osjeća golemu tugu i gubitak zbog odlaska velikana.

Tamo, tamo da putujem... kolege se opraštaju od Arsena

Arsenova glazba, pjesme i likovnost ostavština su kojom se treba ponositi, a sjećanja na neponovljivog umjetnika čuvati trajno, istaknuo je u brzojavu Burić.

Napustio nas je velikan hrvatske glazbe Arsen Dedić

Brzojav obitelji Dedić uputio je i župan šibensko-kninski Goran Pauk napisavši, među ostalim, kako je Arsen ostavio dubok trag u hrvatskoj glazbenoj umjetnosti, a kako njegova će djela živjeti zauvijek.

Šibenski portal objavio je da će se Dedićev sprovod održati u Zagrebu u krugu obitelji, što je bila njegova želja koju će obitelj poštovati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene