Vruće scene

Znate li koji je najstariji zanat na svijetu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odlučio se baviti najstarijim zanatom na svijetu i doživio je nešto čemu se uopće nije nadao.

Sharon Stone, Sofia Vergara, Woody Allen, Vanessa Paradis glumačka je postava najiščekivanijeg filma godine “U troje sa žigolom” kojeg od 8.05. 2014. možete pogledati u kinima Cineplex Centar Kaptol.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Ako planirate seks u troje, Sofia Vergara ima savjet za vas

O filmu

Fioravante (John Torturro) se na prijedlog prijatelja Murraya (Woody Allen) počinje baviti najstarijim zanatom na svijetu i doživljava nešto čemu se uopće nije nadao. Ideja za ovaj pothvat javlja se kada mu njegova dermatologinja dr. Parker (Sharon Stone) predlaže da sudjeluje u “trojci” s njom i njenom prelijepom prijateljicom Selimom (Sofia Vergara).

Borba sa skorašnjim zatvaranjem vlastite knjižare natjerala je i Murraya da razmisli o financijskom potencijalu ove ponude i uplitanjem svog prijatelja Fioravantea u taj dogovor. Iako Fioravante u početku oklijeva da postane Murrayeva “dama lakog morala”, ipak shvaća da mu je novac potreban, te da ima i gorih načina da se zaradi za život od toga da zadovolji dvije prelijepe žene. Partnerstvo se rađa, Fioravante je na putu do spavaće sobe dr. Parker kako bi 'odradio' generalnu probu za trostruki užitak.

Dok Fioravante obilazi spavaću sobu dr. Parker i Selime, s druge strane ima puno čednije susrete sa Avidal, Murray shvaća da nije lako biti svodnik i da će se svjetovno i crkveno prije ili kasnije – sudariti.

Komedija je u kinima od 8. svibnja 2014.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene