Jedna od najpoželjnijih

'Plakala sam kad sam shvatila da starim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nije lako glumicama u Hollywoodu, zna to i slavna Sharon Stone koja slovi kao prava seks bomba.

Slavna glumica Sharon Stone jedna je od najpoznatijih zavodnica, no u intervjuu za Shape magazin priznala je kako se teško pomirila s godinama.

Pogledaj i ovo Sharon Stone uvijek divna Legendarna glumica otkrila kako u 66. godini izgleda ovako besprijekorno, jedne stvari se posebno drži!

Sharon Stone: 'Daleko sam ja od seks simbola, trebate me vidjeti ujutro'

56-godišnja glumica priznala je kako nije uvijek bila samopouzdana, iako je brojni smatraju jednom od najpoželjnijih žena na svijetu. 

'Proživljavala sam jako teške trenutke. U četrdesetima sam često odlazila sama s bocom vina u ruci, zatim bih se napila i neutješno plakala. Govorila sam samoj sebi: Ne izlaziš dok se ne pomiriš sa svojim sadašnjim izgledom i sa starenjem', ispričala je Stone koja se naposljetku pomirila s godinama, a svoju liniju zahvaljuje napornim vježbama, jogi, pilatesu i - izbjegavanju alkohola.

'Svi poistovjećuju mladost sa ljepotom. Postoji ljepota i bez mladosti. Ja sam sretna sa svojim godinama i sa odlukom što nisam popustila pred holivudskim trendovima plastičnih operacija', zaključila je glumica.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene