Stigao oproštaj

Nakon 20 godina: U javnost izašlo pismo puno uvreda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovih je dana na vidjelo izašlo i pismo u kojem se kraljica popa Madonna dotaknula Sharon Stone i Whitney Houston.

Madonna je oduvijek slovila kao kontroverzna pjevačica bez dlake na jeziku, no čini se kako je u pismu koje je poslala svom bliskom prijatelju i glumcu Johnu Enosu ipak pretjerala s vrijeđanjem kolegica. Tako je između ostalog izvrijeđala glumicu Sharon Stone te pjevačicu Whitney Houston.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Pismo se nakon dugo vremena ponovno našlo u središtu medijske pozornosti jer ovih dana odlazi na aukciju te će biti prodano za iznos od tri do pet tisuća američkih dolara. Prvi je put tako u javnost izašlo i pismo u cijelosti, u kojem Madonna kaže sljedeće: "Toliko je frustrirajuće čitati o tome kako Whitney Houston ima glazbenu karijeru kakvu i ja želim, a Sharon Stone filmsku, koju ja nikad neću imati. Ali ne zato što ja želim biti kao te žene, radije bih umrla. Toliko su prosječne, a nekako uvijek uspijevaju biti glavni akteri i mjerilo uspješnosti, što me vrijeđa". Ovo je samo dio iz podugačkog pisma na dvije stranice, u kojem Madonna ogorčeno izražava nezadovoljstvo tadašnjom celebrity scenom.

"Sve što radim toliko je originalno i u sve dajem toliko sebe, kao i u svoju knjigu i sve albume, ali na kraju to mi samo donosi bol", nastavlja dalje. Iako je 1992. Madonna osvojila i svoj prvi od ukupno sedam Grammyja, izgleda kako pjevačica nije bila previše sretna te je napisala kako smatra da je rođena u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu te pogrešnog spola. U pismu, između ostalog, spominje i kako je u teškom, depresivnom razdoblju.

Čini se kako joj je na kraju Sharon Stone sve zaboravila i oprostila, a to je slavna glumica potvrdila i objavom na službenoj stranici na Facebooku. "Draga Madonna, prije svega mislim da je apsurdno da netko objavljuje tvoja privatna pisma i s obzirom na to, pišem ovo u nastavku. Znaj da sam tvoja prijateljica. U jednom sam trenutku svoje karijere htjela čak postati i rock zvijezda, ali osjećala sam se previše osrednje, kao što si i opisala. Znamo da samo oni koji su uspjeli ovako dugo posjedovati vlastitu osrednjost mogu postati ono što smo obje postale. Volim te i obožavam", poručila je Sharon pjevačici, piše Daily Mail.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene