Važnih pet godina

Borba se nastavlja: "Bolest je u remisiji, svjesna sam da se može vratiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pred glumicom Shannen Doherty je važnih pet godina. Svoju borbu s rakom dojke hrabro je dokumentirala na društvenim mrežama.

Glumica Shannen Doherty dokumentirala je svoju hrabru borbu s rakom dojke, a nije drugačije ni sada. Bolest je u remisiji i pitanje je, kaže, kako će se situacija dalje razvijati. "Kad sam čula da je bolest u remisiji, nisam bila sigurna kako ću reagirati. Pitanje je kako će se dalje razvijati, ali mogu reći da osjećam olakšanje", rekla je Doherty na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty Ne gubi nadu Zvijezdi Beverly Hillsa nemilosrdna bolest naglo se proširila, njezine riječi sve su uzdrmale: ''Ne želim umrijeti..''

"Svjesna sam da se bolest može vratiti, mnogi su mi pričali svoje iskustvo. Iako se osjećam bolje, znam da je preda mnom važnih pet godina. Moram mnogo odluka donijeti. Blagoslovljena sam, za sada ću samo disati", kazala je glumica. Tijekom zračenja, Doherty je nastojala biti što pozitivnija i aktivnija pa je na društvenim mrežama objavljivala videa na kojima vježba i pleše. Borila se na taj način da ne padne u depresiju. U svemu su joj pomogli i prijatelji te suprug. Shannen Doherty proslavila se ulogom Brende u seriji "Beverly Hills".

 

Moments. They happen. Today was and is a moment. What does remission mean? I heard that word and have no idea how to react. Good news? YES. Overwhelming. YES. Now more waiting. As every single one of my fellow cancer family knows, the next five years is crucial. Reoccurrences happen all the time. Many of you have shared that very story with me. So with a heart that is certainly lighter, I wait. In the meantime, decisions. Reconstruction which is several surgeries. Decision on taking a pill for the next five years that comes with its own set of problems and side effects. I am blessed, I know that. But for now.... remission. I'm going to just breathe. #cancerslayer

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene