Neugodna situacija

Glumica optužila menadžera: 'To što sam dobila rak je tvoja krivica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekada vrlo popularna glumica koja je zbog svoje nagle naravi izgubila mnogo uloga, našla se u vrlo teškoj životnoj situaciji.

Shannen Doherty proslavila se ulogom Brende Walsh u seriji 'Beverly Hills', ali nakon toga njena karijera nije nastavila uzlaznom putanjom. Razlog je bila njena nagla narav i razmaženo ponašanje pa su redatelji i glumci izbjegavali suradnju s njom. Kada bi i dobila ulogu ubrzo bi bez iste i ostala.

Pogledaj i ovo showbuzz U BOLNIČKOJ POSTELJI POTRESNA FOTOGRAFIJA Glumica na izmaku snaga

Nakon nekoliko pokušaja povratka na filmsko platno, Shannen je dobivala samo manje, beznačajne uloge u vrlo lošim produkcijama. Ipak prošle godine stvari u njenom životu krenule su iz lošeg u još gore. Dijagnosticiran joj je rak dojki.

Bolje joj je da prestane: Kontroverzna zvijezda uzrujala slavnu 'prijateljicu'

Problem je nastao, kako glumica tvrdi, kada je saznala kako menadžer koji je bio zadužen za njen financije i koji je za taj posao dobivao 5% od njene ukupne zarade, nije uplaćivao zdravstveno osiguranje. Kada se situacija napokon sredila, Shannon je nakon pregleda saznala da je rak metastazirao i da će se morati podvrgnuti mazektomiji i kemoterapiji.

Glumica je podigla optužnicu protiv, sad već bivšeg, menadžera optuživši ga da je direktno kriv za njenu bolest jer, kako su joj doktori objasnili, do pogoršanje ne bi došlo da je problem otkriven na vrijeme.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene