Pobjednica

Završena kemoterapija: Zvijezda 'Beverly Hillsa' izgleda sjajno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shannen Doherty borila se s rakom dvije godine, a čini se da se borba isplatila. Svaka čast!

Shannen Doherty borila se s rakom dvije godine, a čini se da je sada na korak do izlječenja. Naime, odavno glumica nije izgledala bolje. Budući da je završila s tretmanima kempoterpije, tijekom kojih je ostala i bez kose, obožavatelji su s oduševljenjem dočekali njene nove objave. Na njima Shannen energično pleše, slavi život, ali pokazuje i pramenove kose, koji su prekrili njenu glavu.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty Kao druga žena! Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

"Posljednji dan kempoterapije, iscrpljena sam. Sad sam gotova s radijacijom i kempoterapijom, počinjemo čekati", napisala je prije tjedan dana Shannen, povodom završetka kemoterapije.

Da podsjetimo, Shannen su rak dojke dijagnosticirali 2015. godine, a tijekom godine dana proširio se s dojke na limfni sustav. Tada je hrabro objavila tužnu vijest, ali i dokumentirala cijeli tijek svoje bolesti. Tijekom hrabre bitke motivirala je zasigurno i žene diljem svijeta.

 

I got to be Mrs Iswarienko this evening as I joined my husband @kurtiswarienko as his plus 1 tonight. I'm so proud of the #feud campaign he shot. The photography he did is a whole other level and it certainly helps when he teams up with the talented @todd_and_molly Btw... the show is amazing!!watch it. @karlwarden #ryanmurphy @feudfx

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene