Protiv bivšeg menadžera

SHANNEN SE BORI, A MUŽ ŠOKIRAO Podigao tužbu jer im je bolest uništila seksualni život?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shannen Doherty saznala je prošle godine da je bolesna. Optužila je za to svog menadžera, koji nije vodio brigu o njenom zdravstvenom osiguranju.

Shannen Doherty bori se s rakom dojke, a svoju hrabru borbu dijeli i s prijateljima na društvenim mrežama. U prošlosti je već javno progovorila o tužbi protiv menadžera Stevena Blatta, tvrdeći da ima rak dojke jer Blatt nije vodio brigu o njenom zdravstvenom osiguranju.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty Ne gubi nadu Zvijezdi Beverly Hillsa nemilosrdna bolest naglo se proširila, njezine riječi sve su uzdrmale: ''Ne želim umrijeti..''

Ona je redovito obavljala preglede, no u jednom trenutku to nije bilo moguće jer joj je osiguranje bilo otkazano. Glumica je za rak saznala početkom prošle godine, kada je konačno otišla na pregled, a liječnici su joj tada rekli da ga je dobila baš u periodu u kojem nije imala osigurnaje.

Glumica i menadžer su se, ipak, u međuvremenu nagodili na iznos od 15 milijuna dolara, a Shannon je podvrgnuta mastektomiji te završila kemoterapiju i krenula na zračenja. Dok se bori za ozdravljenje, njen suprug šokirao je javnost svojim potezom. TMZ piše kako je Kurt Iswarienko podigao tužbu protiv menadžera za kojeg tvrdi da je uništio njegov seksualni život s glumicom. Osim toga, tužio je Blatta i za sve loše financijske poteze tijekom godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene