Zadovoljna Shakira

'Moj muškarac preferira meso, ne kosti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Shakira novo je lice s naslovnice Glamour magazina u kojem je otkrila mnoge zanimljivosti o sebi...

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

36-godišnja pjevačica Shakira nakon sina Milana ima još više inspiracije, pa uskoro objavljuje i svoj novi album na kojem će se naći i pjesma s Rihannom koju su nazvale 'Can't Remember To Forget You'.

'Raditi s njom bila je utopija. Ona je najseksi žena na planeti, i na kraju dana mi smo samo karipske djevojke. Kemija je bila tako stvarna, naučila me neke plesne pokrete', rekla je Shakira za Glamour.

A da se dobro osjeća u svojoj koži želi i njezin 26-godišnji dečko i otac sina Milana, Gerad Pique. 'Moj muškarac preferira meso, ne kosti. Ne voli da sam premršava, tako da nemam razloga za brigu – ionako nisam vježbala zadnjih mjesec dana jer završavam album i brinem se za sina', rekla je Shakira.

'Uspjeh mi je dolazio malo po malo, počela sam kada sam imala 10 godina kada sam i pobijedila na glazbenom natjecanju. Uspjela sam se probiti, no i dalje sam gladna. Nisam gladna za slavom, već želim sama sebi pokazati da to mogu', rekla je slavna pjevačica za koju se šuškalo i kako nosi svoje drugo dijete, no te navode nije ni spomenula.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene