Slobodan dan

Ogledalo, ogledalce... nikad ne laže - Shakira u opuštenom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Shakira iskoristila je slobodan dan za druženje s prijateljicama na ručku, a zajedno su otišle i u shopping. Paparazzi su ih naravno pratili u stopu!

Shakira se brzo nakon poroda vratila na posao. Moderne mame znaju kako u rekordnom roku skinuti kilograme nakupljene u trudnoći, te se vratiti na posao u svijet showbiznisa kao članica žirija talent showa 'The Voice'.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

>> Shakira: ''Moje jadno dijete je iscrpljeno od svega ovoga!'

Shakira voli svoje vrijeme provoditi s malenim Milanom, no svim mamama treba malo odmora. Dan je zato provela u društvu prijateljica u opuštenom izdanju uz kavicu na kalifornijskom suncu, a vremena je bilo i za kratki shopping nove torbe i cipela. Shakira i u ležernom izdanju blista bez imalo šminke na licu, a paparazzi su je uhvatili i kako provjerava svoj savršeni osmijeh u malom zrcalu .

Odmorna i raspoložena, Shakira se vrzo vratila svojem 4-mjesečnom sinčiću. Prije nekoliko dana je i iznenadila izjavom kako će svog sina dojiti do ne krene na fakultet! ' Dojenje je jedno od najboljih doživljaja u mom životu. Obožavam to! Ne mogu prestati! Mislim da ću dojiti sina dok ne krene na fakultet! Totalno sam se navukla', izjavila je za Us Weekly.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene