Uživancija sa sinom

'Najslađi mi je kad trčkara travom samo u hlačicama i bos'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bila ona trudna s drugim djetetom ili ne, Shakira naprosto blista.

Popularna pjevačica Shakira i njezin dečko nogometaš Gerard Pique slobodne trenutke najradije provode zajedno. Obiteljsku idilu uvijek upotpuni i njihov neodoljivi sinčić Milan s kojim su otišli na selo gdje je maleni mogao uživati i vidjeti životinje na farmi.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Shakira je nova kraljica Facebooka s više od 100 milijuna 'lajkova'!

Slavni nogometaš je i objavio zajedničku fotografiju na svojem Facebooku.

'Milan ima jedinstvenu osobnost. Sve ga zanima, i nekada sam sretna radi toga, a već u drugom trenutku razmišljam koliko to može biti opasno. Voli se igrati s tatom, boraviti u prirodi, a najslađi mi je kad trčkara travom samo u hlačicama i bos. Tada mi je neodoljiv', ispričala je nedavno Shakira.

A da je pravi tatin sin Milan je i pokazao od malih nogu jer obožava nogomet. 'Naravno da je naslijedio sportsku crtu od tate, no moram vam se pohvaliti da mi je sin i muzikalan, što znači da je dobio najbolje od oba svijeta. Otkako sam primijetila da voli Green Day, shvatila sam da u kući imam pravu malu rock zvijezdu', ispričala je popularna pjevačica koja ipak još nije priznala nosi li i drugo dijete.

Šuškanja su se pojavila nakon finalnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a i sada Shakira je priznala kako bi voljela imati veliku obitelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene