Sve za zdravlje

Svoju vaginu hrani vitaminom D?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shailene Woodley otkrila je što sve čini za ljepši i zdraviji izgled.

Film 'Različita' režirao je Neil Burger (Iluzionist), a osim jedne od naj-perspektivnijih mladih hollywoodskih glumica Shailene Woodley i oscarovke Kate Winslet, u njemu se pojavljuju i Zoë Krawitz te Theo James.

Pogledaj i ovo showbuzz Futuristička zavodnica Toliko je različita da je smatraju opasnom!

Poseban odnos s Clooneyjem: 'Moje tajne neće nikada otkriti'

Shailene Woodley za ulogu u filmu trebala se puno pripremati i mnogo trenirati, ali to joj nije bilo strano. U stvarnom životu također puno vježba i pravilno se hrani.

Mlada glumica priznaje da pazi na prehranu i da vodi zdrav život. Jede pravilno i često planinari ili vozi bicikl. 'Volim jesti različitu hranu. Također, volim kuhati s prijateljima ili otići na večeru u restoran, ali baš volim jesti', otkriva.

No, Shailene ima i neke neobične navike koje čini zbog zdravlja. Jede glinu, rijetko koristi šampon i sunča svoju vaginu, piše Gossip police.

'Čitala sam članak koji su napisali herbalisti o genitalnim infekcijama i upravo su oni preporučili sunčanje vagine. Nema ništa bolje od D vitamina za cijelo ljudsko tijelo. Upijajte što više sunca, a nije loše i osunčati intimne dijelove tijela.

Woodley je također priznala da jednom u mjesec dana opere kosu šamponom te da jede glinu koja pomaže čišćenju organizma od teških metala u našem tijelu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene