Uživali na suncu

FOTO Ni štake je nisu spriječile u igri sa sinom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepo vrijeme iskoristila je i Severina koja je sina Aleksandra odvela na igranje u park.

Dani postaju sve ljepši i dulji i upravo je jedan takav dan iskoristila i slavna mama Severina. Ni štake je nisu spriječile da se poigra sa sinom Aleksandrom u parku.

Pogledaj i ovo Severina ima ogromnu podršku Severina uz dirljivu fotografiju sa sinom dala do znanja što misli o novoj odluci Vrhovnog suda: ''Već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene!''

Skrbništvo nad sinom pripalo je Severini!

Maleni je uživao u igranju s mamom i nije mu silazio osmijeh s lica. Severina se očito odlično oporavlja nakon operacije jer se cijelo vrijeme igrala zajedno s Aleksandrom.

Popularna pjevačica Severina Vučković ozlijedila je nogu na koncertnoj turneji prije 4 godine. Uz obaveze koje su uslijedile, trudnoću i rođenje sina, popularna pjevačica sada je napokon otišla na operaciju nakon što se opet ozlijedila na turneji 'Dobrodošao u klub', a nakon skijanja i odmora na Maldivima odlučila je zaliječiti rane.

Prije nego li je otišla na operaciju, Severina nije gubila vrijeme već je bila u studiju i snimala novi album. Stigla je snimiti i video spot za pjesmu 'Alcatraz' koji je oduševio fanove.

Nedavno je također dobila i skrbništvo nad sinom. Skrbištvo nad dvogodišnjim Aleksandrom pripalo je Severini, dok je Milan Popović dobio pravo posjete svaki drugi vikend, na najdulje razdoblje od 5 dana, a sina će moći voditi i izvan zemlje.

Sutkinja je također dosudila je i 15.000 kuna alimentacije, no Severina nije zadovoljna tim iznosom, s obzirom na Milanovu imovinsku situaciju, potvrdio je Severinin glasnogovornik Tomica Petrović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene