444954
444954
444954
444954
444954

SEVERININA REAKCIJA 'Kad sam dobila poziv srce mi je bilo veliko'

Severina će ove godine utjeloviti poznatu carisu Prisku na manifestaciji 'Dani Dioklecijana'.

 
 
 
 
Severina (Foto: Borna Filic/PIXSELL )
Severina (Foto: Borna Filic/PIXSELL )

Manifestacija 'Dani Dioklecijana' održat će se od 2. do 4. rujna, a ove godine popularna pjevačica Severina će utjeloviti Dioklecijanovu caricu Prisku. Robert Kurbaša će imati ulogu Dioklecijana.

Severina (Foto: Borna Filic/PIXSELL )

Manifestacija počinje prvog tjedna u rujnu kako bi popravila turističku sezonu koja je baš u tom periodu u opadanju. Očekuje se niz događanja vezanih uz antičko doba poput borbe gladijatora, ali i modni pregled tog doba. Samu završnicu Dana Dioklecijana, naime, obilježit će gala modna revija na Peristilu.

Severina (Foto: Borna Filic/PIXSELL )

Severina je uvjerena da će odaziv biti velik, a kaže kako je ponosna zbog povjerene joj uloge.

Severina (Foto: Borna Filic/PIXSELL )

'Osjećaj koji sam doživjela kad su me pozvali da budem carica je bio neopisiv. Ona mala djevojčica u meni je vriskala, ona koja se radovala ovdje upravo na Peristilu. Sretna sam što je tako i baš sam sretna. Lijepo je to biti. Velika je čast. Bilo bi sjajno kada bi iduće godine zvali Doris Dragović. Mislim da bi ona bila jedna onako prava carica.

Severina (Foto: Borna Filic/PIXSELL )

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se