Mlada u srcu

VIDEO Seve kao da ima 25 godina: 'Odlučila sam radit pjesme za klince'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pred gotovo 10 tisuća ljudi i usprkos pokojoj kapi kiše, Severina je sinoć razgalila Čakovec.

Svojom novom pjesmom 'Uno momento' očekivano je zapalila publiku koja je njezin novi hit pjevala od prve do posljednje riječi. U intervjuu s jednom od najpopularnijih pjevačica u cijeloj regiji doznajte zašto joj neki zamjeraju koketiranje s melosom truba, te zbog čega se osjeća kao da joj je tek 25 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Uno momento' Seve ušla u povijest!

Severina objavila novu seksi fotografiju bez šminke: Kako vam izgleda bolje?

'Teško je napravit veselu pjesmu, ja to znam, napjevala sam ih se dosta u životu al da imaju što se kaže salpe, da imaju krvi, da su žive a da opet nisu blentave. Mislim, i blentavih sam se napjevala dok sam bila mlađa. Mislim da se razumijemo, svega je tu bilo. Čovjek kad puno radi napravi puno stvari', rekla nam je Severina.  

'Uno momento' je na Youtubeu oborio sve regionalne rekorde slušanosti. Neki Sevkini obožavatelji ipak žale za davnim vremenima i njezinim pjesmama kao što su 'Dalmatinka' i 'Virujem u te'.

'Te pjesme su bile i te pjesme se ne mogu više ponovit. To vrijeme se ne može nikako ponovit. Ako bude neka lijepa pjesma koja mi se baš svidi, možda bude za godina dana ili dvije ali ja nisam vidjela neku takvu koja bi me privukla ili koja bi bila tako dobra. Uostalom postoje klape koje to savršeno dobro rade. Kamen, kruh, maslina i stina. To je nešto čime se oni puno bolje bave', kaže popularna pjevačica. 

'Privlači me ono u što netko drugi neće tako rado da ne bi pokvario svoj nekakav image. Možete pokvarit jedino ako ne radite ono za čim vas srce vuče.Ovi moji što su mi nekad bili generacija, od 40, pošto sam ja ostala na 25, onda oni meni kažu, oćel bit neka pjesma za dušu? Ja njima kažem da je ova apsolutno za moju dušu jer sam odlučila radit pjesme za klince, oni odlaze na koncerte i ja volim to čuti u 2 sata ujutro, u 3', kaže Seve. 

Lijepa je pjevačica nedavno osvanula i na fotografiji, popularnom selfiju, bez trunke šminke. Priznajemo, i u ovom izdanju izgleda zanosno. No Severina nije pokleknula pošasti modernog doba, ovisnosti o društvenim mrežama. 'Pitao me prijatelj, pa zašto ti nemaš Instagram! Ja sam rekla zato što imam dite. Ja mislim da nitko ko ima dite ne može imat Instagram', poručila je.

Novu pjesmu Severina najavljuje za rujan, a u pitanju je duet sa Sašom Matićem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene