Sad znamo

MISTERIJ Severinine vjenčanice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije Severininog vjenčanja beskrajna su bila nagađanja oko njezine vjenčanice, onda smo napokon sve saznali, ali sada se vjenčanica još jednom našla u centru pozornosti.

Bajkovita vjenčanica koju je Severina nosila na svom vjenčanju i u kojoj je rekla 'Da' svom sadašnjem suprugu Igoru Kojiću, dijelo je vrijednih ruku naše proslavljene kreatorice Matije Vuice. Matija u svaku svoju kreaciju ulaže puno vremena i truda pa i ne čudi što su rezultati uvijek spektakularni.

Pogledaj i ovo showbuzz pohvalila se na Instagramu Severina stigla u Split pa prošetala rivom sa sinom, ovaj prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Ovo je sve!"

Čuvena vjenčanica ponovno se našla u centru pozornosti nakon što je Matija na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi Severinina vjenčanica uz nekoliko drugih kreacija. Odmah su krenula nagađanja o tome zašto je Seve vratila vjenčanicu Matiji, a kako bi prekinuli nagađanja, jednostavno smo pitali kreatoricu o čemu se radi.

'Vjenčanica je kod mene samo zato što imam dovoljno prostora da je izložim kako bi se moglo iz bliza uživati u njenoj raskoši. Naravno, nije za iznajmljivanje, ali se moje drage dame rado slikaju kraj nje'.

Eto tako misterij oko Severinine haljine je brzo i jednostavno rješen.

 

A photo posted by Matija Vuica (@matijavuica) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene