Ali ne i mama

Severina o Milanu: 'Ja bih njemu možda i oprostila'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina Vučković u intervjuu za srpski časopis Story prozvala je svojeg bivšeg partnera Milana Popovića da mu brani viđati sina, a ispričala je i što o svemu misli njezina mama.

Severina je u intervjuu za srpski Story otkrila kako joj je kralj bakra nekoliko puta prijetio da će je uništiti, ali i širio u medijima laži da mu ona brani viđati sina Aleksandra.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Severina Vučković i Milan Popović na drugom ročištu - Bitka za sina se nastavlja

'Smatram da je Milan bio jako povrijeđen nakon što sam ga napustila i da se naljutio. Jedino mi smeta što je od našeg djeteta 'napravio tabloid', rekla je Severina za Story.

No Severini natpisi u medijima nisu toliko smetali, koliko su smetali njezinoj majci Ani. 'Ja bih njemu možda i oprostila, ali moja majka je ta koja to nikada ne bi napravila, zbog patnje koju mi je nanio', rekla je Seve i dodala kako se Ana Vučković nekoliko puta htjela obratiti novinarima. 'Držali smo je zaključanu u toaletu dva dana, a ona je uporno htjela pozvati novinare i reći im kako stvari stoje. Govorila je kako nikada nije ništa rekla, ali da sada želi sve iznijeti u javnost. - Evo ovdje je klečao da te zaprosi i zahvaljivao mi što sam rodila takvu ženu. Jednom je došao u Split s nekog putovanja, plakao je. Meni ga je bilo žao pa sam mu poklonila 13 kilograma pršuta. Sada mi njega nije žao, već tog pršuta. Rekla bih mu da sam ga nekad voljela kao sina, a sada brate, nisi ni čovjek ni muško', prepričala je Severina majčine riječi.

Milan Popović također se oglasio i u priopćenju objasnio kako je 'pjevačica kriva za sve što im se događa, jer je ona podnijela tužbu protiv njega'. 'U jednom od dva intervjua koja sam dao u životu, rekao sam da sam iz medija saznao da sam zaručen sa Severinom i to ću i ovim putem ponoviti. U dalje navode rečene kroz usta gospođe Ane, Severinine majke, neću ulaziti, jer baku Anu izuzetno poštujem', piše u priopćenju kralja bakra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene