448425
448425
448425
448425
448425

SRAMOTA ILI NOVI TREND? Svi pričaju o njezinim čarapama

  • , 30.08.2016., 19:37
  • Autor:
  • komentara

Severinu nije ništa omelo te je kao i inače oduševila svoju publiku.

 
 
 
 
Severina (Foto: Aleksandar Georgiev)
Severina (Foto: Aleksandar Georgiev)

Severina je i ovaj put oduševila brojne obožavatelje na koncertu u Makedoniji. Više od 70.000 razdraganih obožavatelja pjevalo je skupa sa Severinom. Bio je to koncert za pamćenje. Sve je proteklo sasvim savršeno, osim jednog detalja koji na fotografijama zapinje za oko.

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Naizgled besprijekoran stayling ipak nije bio toliko savršen kao što se činilo na prvi pogled. Naime, Severina je izašla na pozornicu sa zakrpanim čarapama. Što se dogodilo, nije poznato, ali ta sitnica nije omela Severinu tijekom njezinog nastupa.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se