10,9,8,7,6,5...

Gdje za doček Nove? Što kažete na miris mora i zvjezdano nebo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već počinju razgovori o tome gdje dočekati Novu Godinu. Ako spadate među one koji vole dočeke na otvorenom, donosimo vam nekoliko provjerenih opcija.

Iako je 'tek' studeni već se uveliko raspravlja o tome gdje i kako dočekati Novu Godinu. Ako spadate među one koji se vole veseliti u mnoštvu, na nekom trgu, otvorenom prostoru, donosimo vam nekoliko lokacija na kojima će sigurno biti itekako veselo, a tome svjedoče i imena zvijezda koje će posjetitelje uvesti u Novo ljeto.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Ako se kojim slučajem, ili pak namjero zateknete u 'centru svita' Splitu, pa još ako ne bude bure, doček na otvorenom biti će odličan izbor. Uz miris mora, ispod vedrog neba, u Novu će vas uvesti ritmovi i hitovi popularnog TBF-a koji vrlo vjerojatno na tu noć neće najaviti smak svita.

Bez obzira na debeli minus, ovako je slavila Hrvatska

Odlučite li se pak dočekati Novu u glavnom gradu sedam kraljevstva 'King's Landingu' poznatijem kao Dubrovnik, osim u ljepotama Straduna i dubrovačkih zidina, moći ćete uživati i u ljepotama naše najveće pop zvijezde Severine koja će uveseljavati, sigurni smo, mnoštvo onih koji baš uz njezine hitove žele uplesati u 2016.

Hvarani već tradicionalno organiziraju doček na otvorenom, a ove godine organizatori su pripremili pravu poslasticu za sve ljubitelje YU zvuka osamdesetih godina. Na Trgu sv. Stjepana okupljene će zabavljati legenda ex YU glazbe Bajaga i Instruktori. Kao svaka prava zvijezda i Bajaga će na scenu izaći oko 23 sata, pjevati, svirati i uvesti Hvar i njegove goste u Novu Godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene