podrška Nini Kuluz

Severina bila na prosvjedu: "Svi smo šokirani. Split je na nogama"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na prosvjed protiv ovrhe nad sedmogodišnjim dječakom iz Splita stigla je i Severina.

U znak podrške majci Nini Kuluz i njezinom sedmogodišnjem dječaku nad kojim je trebala biti izvršena ovrha danas se okupilo oko 1000 prosvjednika ispred zgrade u Splitu u kojoj živi dječak.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Ovrha nad dječakom je odgođena, a na prosvjedu je bila i Severina Kojić. "Svi smo šokirani, cijela Hrvatska, Split je na nogama, od kad smo čuli za ovu situaciju. Teško je ženama koje teško ostvaruju ravnopravnost. Ona je pobjegla da sačuva živu glavu i da joj dijete odrasta u dobroj sredini. Ne bježi se od kolača. Napravila je ono što bi napravila svaka majka", rekla je Severina reporteru Nove TV.

Upitana kako se osjeća na reakciju Splićana na ovu situaciju izjavila je: "Srce mi je puno. Split je uvijek uz svoje ljude. Mi smo grad koji štiti i voli svoje ljude. Nadam se da će Nina dobiti priliku da dođe do suđenja gdje će moći doći vještaci i da se pita i dijete što ono hoće", poručila je Severina. Nešto kasnije na prosvjed je stigao i Goran Karan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene