odlično raspoloženi

Zaljubljeni kao prvoga dana: Igor i njegova kraljica Severina uživali u izlasku

Severina i Igor Kojić (FOTO: Pixsell) Severina i Igor Kojić (FOTO: Pixsell) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (FOTO: Pixsell) Dubioza kolektiv (FOTO: Igor Soban/Pixsell) - 3 Dubioza kolektiv (FOTO: Igor Soban/Pixsell) - 2 +0 Dubioza kolektiv (FOTO: Igor Soban/Pixsell) - 1 Galerija

Severina i Igor Kojić uživali su spektaklu koji je Dubioza kolektiv priredila zagrebačkoj publici.

U prepunoj zagrebačkoj Areni sinoć su se orili hitovi Dubioze kolektiv. Popularni bosanskohercegovački sastav zagrebačkoj publici predstavio je pjesme s novog albuma, ali i dobro poznate hitove kao što su 'Marijuana', 'Himna generacije' i 'Kažu'.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Dubioza kolektiv (FOTO: Igor Soban/Pixsell) - 3 Dubioza kolektiv (FOTO: Igor Soban/Pixsell) - 3

Dečki su atmosferu doveli do usijanja, a u njihovim ritmovima uživala je i Severina. Splitska pjevačica privukla je pažnju među tisućama obožavatelja Dubioze. Odlično raspoložena u koncertu je uživala u društvu supruga Igora i sina. Supružnici su na koncert stigli u zanimljivim odjevnim kombinacijama. Severina je na sebi nosila majicu s natpisom "Kraljica", dok je na Igorovoj majici bilo ispisano "Kralj". Simpatičnim outfitom još su jednom dokazali da njihova ljubav i dalje cvjeta i tako demantirali navode o problemima u njihovom braku.

Severina i Igor Kojić (FOTO: Pixsell) Severina i Igor Kojić (FOTO: Pixsell)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene