Slavlja i gubitci

I NAŠA KRALJICA SLAVI Iza nje je BURNA godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rođena je u Splitu, prije 44 godine, a da će biti velika zvijezda - znalo se od malih nogu! Dalmatinka, dalmatinka...

Nije kraljica Elizabeta II jedina! Još jedna kraljica danas slavi rođendan! Ona je rođena u Splitu, prije 44 godine, a znate je kao kraljicu estrade. Severina danas slavi rođendan! Nikad nije bila uspješnija na privatnim i poslovnom planu, a ni fizički odavno nije izgledala bolje pa se čini da Seve nema namjeru stati nas osvajati!

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Ne znamo kako će joj biti u 44. godini, no 43. zaista joj je bila ispunjena i zanimljiva. Prođite s nama kroz godinu koju je Severina imala:

- Postala je gospođa Kojić

Ništa se ne može mjeriti sa spektakularnom svadbom koju su Severina i Igor Kojić priredili u Beogradu. Među društvenom elitom, Severina je prvi put rekla 'da', uzevši suprugovo prezime. Podržavali su je tada njezina najbolja prijateljica i kuma Andrea Čermak te sinčić Aleksandar. O svadbi se pričalo i pisalo mjesecima, a mladenci su se pobrinuli za pravi spektakl. Ne udaje se Seve svaki dan!

- Borba s Milanom Popovićem

Sudske bitke sa Milanom nikako da prestanu, iako Severina o svemu u medijima šuti, bori se s optužbama na svoj račun. Milan je proziva, ona šuti i bori se u tišini.

Rođendan je proslavio i Željko Joksimović, pogledajte kako!

- Glasine da je trudna

Nakon što se udala, odmah su krenule glasine da je Severina trudna s drugim djetetom. Nastojali su mediji vidjeti trbuščić tamo gdje ga nema, pa je Seve putem Instagrama morala demantirati trudnoću pokojom golišavom fotografijom.

- Gubitak dvije bliske osobe

Lepa Smoje i Tomaž Pandur obilježili su na svoje načine Severinin život i karijeru. Činjenica da ih je oboje izgubila u kratkom roku, Severinu je shrvala. Ipak, život je jedan i treba ga živjeti dalje, koliko god se nekad čini teško.

- Poslovni uspjeh

Nije kraljicu estrade ni ove godine zaobišao veliki poslovni uspjeh. Čega se dotakne, pretvara se u zlato. Sponzorski ugovori, posjećeni koncerti, iznimno gledani spotovi... Severina je jednostavno kraljica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene